Salgsuddannelser og kurser

Den moderne sælgers fornemmeste opgave er ikke bare at lukke en handel, men at udvikle og løfte sin egen og kundens forretning. Det kræver dyb kunde- og forretningsforståelse og evnen til at samarbejde bredt med kolleger i marketing og den øvrige organisation, men også at bruge nye medie- og handelsplatforme samt teknologier som en integreret og værdiskabende del af salg og markedsføring.

Du kan blive rustet til at takle dit fags mange spændende udfordringer via en række kompetencegivende videreuddannelsesfag – alt imens du samler ECTS-point til en fuld akademiuddannelse eller en diplomuddannelse på bachelorniveau.

Fagene henter inspiration og værktøjer fra Danmarks største salgsforskningsprojekt Morgendagens Salg. Du kan tage uddannelserne hos vores samarbejdspartnere: Cphbusiness - Copenhagen Business Academy, IBA Erhvervsakademi Kolding og UCN act2learn Erhverv Aalborg.

Videreuddannelse i salg

Du har også adgang til korte praktiske redskabskurser med rabat hos vores uddannelsespartnere TACK International og LinkeInsider samt gratis online kurser hos Onlinekurser.dk.

Værktøjskurser i salg