Fagforeningen for dig i salg og marketing

Du får specialiserede jurister og advokater, sparring til lønforhandling, vores populære lønsikring, kontante fordele og faglige events. Det koster kun 167 kr. om måneden i Danmarks eneste fagforening med 100% fokus på salg og marketing. Det er go' business.

I Business Danmark er du sikret en række eksklusive fordele

Du kan få specialiseret juridisk rådgivning og sparring, som sparer dig for uheldige sager. Samtidig får du fuld adgang til vores Karrierecenter, der kan styrke din udvikling og karriere. Her får du rabatter på kurser og efteruddannelse, tilbud om eksklusive virksomhedsbesøg, gratis karrieresparring eller mulighed for at se, høre og læse businessbøger på 15 minutter (over 100 titler om salg, marketing og ledelse).

 

Bliv medlem nu

I Business Danmark får du:

  • En stærk karrierepartner, der forstår og repræsenterer din faglighed
  • Dygtige jurister i ryggen, som kender alle dine rettigheder og vinder over 85% af de retssager, vi fører
  • Fuld adgang til vores Karrierecenter spækket med inspiration, events, værktøjer og rabatter til at styrke din udvikling
  • Og så bliver du en del af Danmarks største professionelle netværk for salg og marketing med cirka 29.000 medlemmer

Vi har knap 70 års erfaring i at hjælpe og udvikle medarbejdere, ledere og selvstændige, der ser verden fra en kommerciel vinkel.

 

 

Hvad er en fagforening?

En fagforening er en forening, som står bag dig og sikrer dine rettigheder ved mulige stridigheder mellem dig og din arbejdsgiver. Desuden giver en fagforening både faglig hjælp og skaber de bedste vilkår for forhold på arbejdspladsen, løn, uddannelse og lignende vilkår for ansatte.
Hos Business Danmark er du garanteret hjælp, hvis du oplever problemer med på dit arbejde – eller hvis du er i tvivl om dine rettigheder på din arbejdsplads. Business Danmark er fagforeningen med 100 % fokus på salg og marketing!

Hvorfor vælge Business Danmark som fagforening?

Business Danmark er en fagforening for folk, der arbejder i salg og marketing. Arbejder du med salg eller marketing, og er du i tvivl om dine forhold på arbejdspladsen, eller har du brug for faglig sparring? I så fald er Business Danmark den rette fagforening for dig.

Kontakt os endelig til en uforpligtende samtale, hvor du kan høre mere om Business Danmark. Fra kun DKK 167/md. kan du blive medlem hos Business Danmarks fagforening.

Hvad er en a-kasse?

En a-kasse har til formål at hjælpe og forsikre dig i dit arbejdsliv, hvis du mister dit job og ikke har en indtægtskilde eller modtager andre offentlige ydelser.
Har du været ramt af nedskæringer som følge af Covid-19, eller har der været omstruktureringer på arbejdspladsen? Så har du formentligt haft behov for en a-kasse. Ved at vælge Business Danmark som a-kasse opnår du en attraktiv lønsikring, hvis du pludselig står uden job. Ved at supplere dine dagpenge med Business Danmarks lønsikring kan du sikre op til 90 % af din løn – helt op til DKK 50.000/md. Læs mere om a-kasse til salgs og marketing hos Business Danmark.

Kunde- og konkurrenceklausuler

Er du i tvivl om reglerne vedr. kundeklausuler og konkurrenceklausuler? Med fagforening hos Business Danmark er du sikret indsigt i relevante regler og forhold omkring kundeklausuler og konkurrenceklausuler.

Hjælp til kontraktgennemgang

Med fagforening hos Business Danmark får du assistance til kontraktgennemgang for at sikre, at du ikke bliver bundet af noget, som står med småt. Vi er på den måde din assistance i ringhjørnet, når de mange forhold i salg og marketing skal gennemgås. Dette gælder både, hvis du er ny i job, hvis du er i arbejde eller hvis dit arbejde ophører.

Kan jeg få advokathjælp?

Skal du have advokathjælp? Som medlem af Business Danmarks fagforening har du mulighed for retshjælp. Business Danmark yder juridisk assistance og socialrådgiverbistand til spørgsmål, der omhandler ansættelsesretlige forhold, herunder arbejdsskader for medlemmer af vores fagforening.

Personlig rådgivning og sparring

Udviklingen i jobmulighederne inden for salg og marketing er konstant, og som medlem af Business Danmarks fagforening opnår du mulighed for personlig rådgivning og sparring i jagten på dit næste job. Du har også mulighed for sparring omkring dit nuværende job – herom løn, trivsel og lignende forhold.

Lønstatistik baseret på indrapporterede lønninger

Business Danmark sikrer dig den retmæssige løn i dit arbejde, og vi tager udgangspunkt i relevante lønninger, der er indrapporteret fra lignende stillinger. Business Danmarks lønstatistik kan sikre, at du opnår en højere løn, som er svarende til din erfaring i netop dén stilling, som du har inden for salg og marketing. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at vide mere om vores fagforening eller information omkring lønstatistikken.

Faglige og sociale medlemsarrangementer

Som medlem af Business Danmarks fagforening får du mulighed for at deltage i både faglige og sociale arrangementer, hvor du både kan lære af - og interagere med - professionelle fagfolk. Business Danmark afholder op mod 100 arrangementer for medlemmer af fagforeningen. Flere arrangementer er gratis for medlemmer.

Medlemsfordele og rabatter

Fagforeningen for salg og marketing giver dig også en række medlemsfordele og rabatter. Bl.a. opnår du som medlem af Business Danmarks fagforening følgende kontante fordele:
- Fordelagtige forsikrings- og pensionsordninger
- Benzinkortordninger
- Rabat på hotelovernatninger
- Ferietilbud
- Rabat på sommerhuse
- Rabat på Eurocard