Sammen gør vi dine studerende karriereklar

Som partnerskole har du fuld adgang til vore specialiserede ”Karrierestarts-team”, som i årevis har bygget bro mellem skoler, studerende og erhvervsliv.

Vi har udviklet en række ”plug and play” tilbud til dig og dine studerende, der nemt kan indpasses i dine undervisningsplaner.

Bestil gratis foredrag og workshop

Vi har holdt mange hundrede oplæg for salgs- og marketingstuderende. Vores  mest populære er designet, så du altid kan tilbyde dine studerende nyt aktuelt indhold på relevante tidspunkter hvert semester.

Studieteknik 1. semester 1 1/2 time
Teambuilding 1. semester 1 time
Netværk og personlig branding 2.-3. semester 1 1/2 time
Drømmepraktikken 2.-3. semester 1 1/2 time
Virksomheders krav til kompetencer 2.-4. semester 1 time
Udforsk og udfold dine talenter 2.-4. semester 1 time
Fra praktik til fastansættelse  4. semester 1 1/2 time
Morgendagens Salg - Foredrag Valgfrit semester 1 1/2 time
Morgendagens Salg - Spillet Valgfrit semester 1 1/2 time

book foredrag og workshop

Har du andre ønsker, så tag endelig fat i os og vi finder en løsning. Du kan kontakte os på karriere@businessdanmark.dk eller på 3374 0200.

Unik undervisningsbog og lærermaterialer

MSlille2021.jpgFlere erhvervsakademier bruger undervisningsbogen Morgendagens Salg & Salgsledelse – udgivet af Business Danmark og skrevet af associate professor på CBS, Mogens Bjerre, market director hos Customer Agency, Peter Aakjær Jensen, og underviser på IBA Kolding, Jens Lassen.

Vi har gjort det nemmere for dig at inddrage bogen direkte i din undervisning. Download frit bogens figurer samt læringsspørgsmål til hvert kapitel.

Bogen på 350 sider kobler - som den eneste på markedet - banebrydende ny danske salgsforskning til internationalt anerkendte teorier og viser studerende og praktikere, hvilke metoder, teorier og konkrete værktøjer de kan bruge til at tackle salgsfagets syv største udfordringer.

Hvis du mangler et gratis lærereksemplar, så kontakt os karriere@businessdanmark.dk eller på 3374 0200.