Kunne du tænke dig et gratis karrieretjek?

Som medlem af Business Danmark kan du bestille en personlig sparringssamtale kvit og frit. Du bestemmer 100% hvad samtalen skal handle om, og så sørger vi for at matche dig med den rigtige rådgiver. Emnerne kan være mange, og vi rådgiver bl.a. om karriereudvikling, CV og ansøgning, lønforhold, konkrete arbejdsudfordringer eller stress og arbejdsglæde.

Vi tilbyder generel sparring om alt det, der lige påvirker dig her og nu, karrierecoaching hvis du vil udvikle dig i en anden retning, sparring ved jobskifte hvis du overvejer at skifte spor, ledersparring for dig der har en lederrolle og lønrådgivning, hvis du gerne vil være bedre forberedt til næste lønforhandling.

Hvem kan du blive inspireret af?

Kasper Rubæk er Executive Business Coach med 10 års salgsledererfaring inden for mediebranchen kombineret med konsulenterfaring inden for større salgs- og serviceorganisationer med fokus på strategisk og taktisk optimering og udvikling af metoder og mennesker.

Jes Anker Batting har mange års erfaring med ledelsesrådgivning i high-performance miljøer gennem næsten 20 år som managementkonsulent, senest som partner i Implement Consulting Group.

 

Lise Vestergaard: Executive Business Coach med ledelseserfaring fra service- og kommunikationsbranchen og 15 års erfaring med udvikling af salgsorganisationer inden for strategisk kommunikation, praktisk ledelse og optimering af kundeoplevelser.