Markedsføringsøkonomer søges

Vi søger - til start i august 2020 - to markedsføringsøkonomer, der har lyst til at prøve kræfter med salgsgenererende marketing

Dine arbejdsopgaver centrerer sig om segmentet ”salg- og marketingstuderende” på landets erhvervsakademier. Alt sammen med det formål at skabe flere og mere loyale medlemmer.

Du vil blandt andet skulle arbejde med:

 • Eventeksekvering og eventoptimering.
  - Med konsulenterne på messestand i hele landet
 • Grafisk og tekstmæssig forbedring af vores loyalitetsprogram
  - Brochure, messe materiale, kommunikationsforløb og hjemmeside skal udvikles, og indholdet udvikles og optimeres.
 • Salg og pleje af målgruppen
  - Telefonisk opfølgning på samtaler
  - Salg og lead-generering på events
  - Analyse og forståelse af vores kundesegment

Vi holder mindst et ugentligt møde hvor vi koordinerer dit arbejde, så du vil aldrig være i tvivl om, hvad du skal lave og hvad du får ud af det.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med afdelingslederen, og du bliver en del af et ungt og dynamisk team, hvor du vil få tildelt masser af ansvar og mulighed for at sætte dit personlige aftryk på dine arbejdsopgaver og på afdelingens fremtid.

Praktikpladsen er noget for dig, der kan tage initiativ og tør ringe ud til medlemmer og potentielle kunder for at finde ud af, hvad de efterspørger og hvordan vi som afdeling kan udvikle os. Vi forventer, at du er ambitiøs, arbejdsom og vil have noget brugbart ud af din praktikperiode.

Ansøgning og kontakt

Spørgsmål kan stilles til Jonathan Storm Krebs på jlk@businessdanmark.dk eller på 5382 1405. Ansøgning sendes til jlk@businessdanmark.dk.

Der indkaldes til samtaler løbende, og vi opfordrer dig til at søge stillingen hurtigst muligt.

Business Danmark er den eneste fagforening og a-kasse med 100% fokus på salg og marketing. Den afdeling du kommer til at arbejde i, er Karrierestart. En afdeling i Business Danmark, der står 100% til din rådighed som studerende samt nyuddannet. Vi er eksperter indenfor alle salgs- og marketinguddannelser, og vi er enormt stolte af, at vi hvert år hjælper tusinder af studerende gennem deres studietid og ud i drømmejobbet, for derefter at være en god karrierepartner resten af tiden i deres arbejdsliv.