Sælgerens 3 vigtigste kompetencer i 2022

Selvledelse, samarbejde og teamselling

Tre afgørende kompetencer i 2022, hvor stigende konkurrence og mangel på arbejdskraft vil tilskynde virksomheder til at udnytte salgsressourcerne endnu bedre. Blandt andet ved at sætte det rigtige hold af eksperter over for kundens købscenter og derved højne salgseffektiviteten.

Teamselling vinder i stigende grad frem for at kunne matche de mange interessenter i kundens købscentrer. Det øger kravet om selvledelse – at være selvmotiveret, sætte mål og opsøge sparring hos nærmeste leder. Og det kræver, at du i højere grad trækker på viden og ekspertise blandt kolleger uden for salgsfunktionen – marketing, it, business intelligence, kundeservice, finance, indkøb og produktionen – og at du iscenesætter de rette kolleger overfor de rette kundeinteressenter på det rette tidspunkt på kunderejsen.

Videoen giver dig svar på:

  • Hvordan du kommer i gang – både som sælger og salgsleder?
  • Hvordan øger du din værdi for de øvrige funktioner i virksomheden?
  • Hvordan du udbygger dit netværk hos kunderne?

Download præsentationen

Oplægsholdermogensbjerre.jpg

Mogens Bjerre er professor på CBS, og forskningsleder på prjekt Morgendagens Salg og medforfatter til bøgerne ”Morgendagens Salg & Salgsledelse”, som bygger på viden fra forskningsprojekt Morgendagens Salg og "Sales Governance".

Webinaret er sidste del af en række webinarer, der tager udgangspunkt i Morgendagens Salg, der er Danmarks største videnskabelige forskningsprojekt om salg og salgsledelse. Projektet er søsat af CBS, Dansk Industri Handel, Business Danmark og Customer Agency.