Sådan sætter du de rigtige salgsmål for 2022

Få inspiration til, hvordan du mere præcist forudsiger næste års salgsmål, så de både er ambitiøse, realistiske og motiverende

Fastsættes dine salgsmål også ud fra historiske salgstal tillagt direktionens ønskede vækstmål – altså oppe fra og ned?

Så er du langt fra alene. Faktisk har tre fjerdedel af landets sælgere og salgsledere ingen eller kun beskeden indflydelse på deres eget og virksomheden samlede salgsbudget, viser forskningsprojektet Morgendagens Salg.

Men i en tid, hvor markedet og efterspørgslen hurtigt ændrer sig, er der brug for data og kendt teknologi til at komme tættere på virkeligheden, så salgsbudgetterne bedst muligt afspejler potentialet i markedet.

Få svar på, hvordan du fremover bør arbejde med forecasting på dette webinar med medforfatter til bogen ”Morgendagens Salg & Salgledelse”, Peter Aakjær Jensen, der er market director i konsulentvirksomheden Customer Agency.

Videoen giver dig:

  • Svar på, hvordan de bedste arbejder
  • En model for, hvordan du ud fra data kan forudse markedet
  • Hvordan du oversætter salgsbudgetterne til kunderettede aktiviteter

Download præsentationen

Webinaret er en del af en række webinarer, der tager udgangspunkt i Morgendagens Salg, der er Danmarks største videnskabelige forskningsprojekt om salg og salgsledelse. Projektet er søsat af CBS, Dansk Industri Handel, Business Danmark og Customer Agency.