Martin Thorborg: Udlev din passion og få succes

Dette er foredraget, Martin Thorborg ville ønske, han havde holdt for sig selv, før hans erhvervskarriere tog fart. Hør om alt det, han gerne ville have vidst om, at undgå de forkerte relationer, at være mindre bange for fremtiden, at tro mere på sig selv, at være bedre til at sætte mål og mange andre ting, der ville have gjort hans liv så meget bedre. 

Har du en drøm, men mangler en gedigen saltvandsindsprøjtning inspiration og motivation - så er det Martin Thorborg, du skal lytte til. Han har om nogen gjort sig erfaringer, godt på ondt og dem deler han med dig - råt for usødet og med en god portion humor.

Målgruppe: For dig i salg og marketing, der er ambitiøs, og som gerne vil udvikle dig og have mere succes privat og professionelt.

Om Martin Thorborg

Martin blev i 1995 kendt for at være medstifter af Jubii, og herefter tog det fart med hans iværksætterieventyr. Han er i dag virksomhedsleder i Visma Dinero, foredragsholder og forfatter hvor nyeste titel er "Fra led til leder".  Og så på siden arbejder han med Amino, Saxis, GoLearn, nBoard, Capino, Amalo og hans to Bornsholmske hoteller. 

Videoen er optaget på medlemswebinar 19. september 2022.