Lav uimodståelige købsargumenter - der holder

Få formlen for, hvordan du laver og leverer på de værditilbud, du giver dine kunder

Intet er længere business as usual. Ikke efter coronaen. Tidligere kunne et godt købsargument med fokus på dine produkters ”unique selling proposition” godt lukke salget. I dag har B2B-kunder langt større forventninger til, at du tydeligt lever op til dine guldrandede løfter og leverer værdi – før, under og efter købet.

Nerven i det gode købsargument 2.0 finder du derfor ikke i dit produkts unikke fordele og egenskaber. Det gemmer sig i dine kunders jobs-to-be-done, mens kunderejsen er det perfekte realitetstjek af, om I skaber værdi. For din værdikæde er ikke stærkere end det svageste led.

Videoen giver dig tips til:

  • Hvordan du bruger jobs-to-be-done metoden til at afkode kundens behov og designe stærke købsargumenter
  • Hvordan du bruger kunderejsen til at bevise at din virksomhed faktisk leverer på jeres løfter
  • Hvordan du definerer og leverer på dit unikke købsargument

Download præsentation

Læs også artiklen: Lad kunden definere dine USP´ere

Peter Aakjær Jensen er uddannet cand.merc. og har arbejdet med salgs- og markedsudvikling som ledelseskonsulent for nationale og globale B2B virksomheder de senste 20 år. I 2015 var Peter med til at stifte Customer Agency A/S, der hjælper markedsledende B2B-virksomheder med at skabe vækst ved at differentiere sig på tydelig værdiskabelse. Peter har sammen med Mogens Bjerre gennemført forskningsprojektet Morgendagens Salg og var i seks år tilknyttet CBS som ekstern lektor med speciale i kundeorienteret markedsudvikling og kundeloyalitet.

Tilmeld dig et af de kommende webinarer om Morgendagens Salg

Læs om Morgendagens Salg - Danmarks største videnskabelige forskningsprojekt om salg og salgsledelse. Her kan du også  købe bogen "Morgendagens Salg & Salgsledelse", skrevet af professor Mogens Bjerre fra CBS, direktør Jens Lassen fra Expansion og market director Peter Aakjær Jensen fra Customer Agency.