Projektsalg

Bestil mere info

Dit udbytte

Du opnår større sikkerhed og motivation i dit salgsarbejde, samtidig med at du får større overblik over planlægningen og udførelsen af dine projektsalg. Derudover får du indgående kendskab til det langsigtede salgsprojekts systematik – fra kunden kontaktes, til ordren er i hus. Slutteligt får du redskaber til at skabe et fundament af tilfredse kunder, som du har et godt personligt forhold til.

Virksomhedens udbytte

Din virksomhed vil få en sælger, der:

  • Har ny inspiration til at løse sin salgsopgave
  • Kan øge sit salg og holde det på et højt niveau
  • Skaber optimale resultater ud fra de givne omstændigheder

Metode

Vi gennemgår salgssituationen fra start til slut. Fokus ligger på salg af mere komplicerede produkter, hvor salgsprocessen er længere end, hvad der typisk er tilfældet. Du lærer også at håndtere forskellige kundetyper, samt hvordan du opbygger varige relationer til dine kunder, der gør at de også vælger dig næste gang.

Projektsalg – Læs mere her og tilmeld dig

Husk at du får 15% rabat på kurserne og 20% rabat på uddannelsesforløbene som medlem af Business Danmark - skriv dit medlemsnummer i bemærkningsfeltet. 

Kurset udbydes af vores samarbejdspartner TACK - det vil derfor være TACKs datapolitik, der er gældende ved din tilmelding. Vær opmærksom på, at når du tilmelder dig med dit medlemsnummer, kan vores samarbejdspartner se, at du er medlem i Business Danmark.

TACK

Telefon: +45 70 10 12 01
Mail: info@tack.dk

Se alle TACK's salgskurser