Præsentationsteknik

Bestil mere info

Dit udbytte

Du bliver i stand til at forberede, strukturere og præsentere et emne eller en sag med overbevisning og derved få en forsamling til at lytte til dit budskab. Du vil opleve, at din personlige gennemslagskraft foran en gruppe mennesker vil blive styrket, og du vil få nogle gode, praktiske værktøjer og metoder, som kan benyttes med det samme. Herudover giver kurset i præsentationsteknik dig en selvsikkerhed, som du kan gå ud og udnytte til at igangsætte førnævnte positive spiral.

Virksomhedens udbytte

Virksomheden får en medarbejder, der:

  • Kan fange og inspirere enhver forsamling med sine budskaber
  • Skaber værdi gennem virkningsfuld og troværdig kommunikation
  • Har en sikkerhed og et smittende overblik i forhold til sin præsentation

Metode

Du vil som deltager hele tiden være aktiv på kurset i præsentationsteknik. Bortset fra korte indlæg fra instruktøren, vil deltagerne hele tiden være ”på” - enten som den der præsenterer eller som aktivt lyttende tilskuer, der efterfølgende giver feedback. Alle øvelserne optages, så deltagerne efterfølgende kan se deres præstationer. Deltagerne får personlig feedback om styrker og svagheder, samt gode råd til den fortsatte personlige udvikling med henblik på at gøre alle deltagere så stærke som overhovedet muligt i præsentationsteknik. TACKs kurser kræver aktiv meddeltagelse fra alle involverede parter, så mød op med en åben indstilling, og hold dig ikke tilbage. Vores mål er at skubbe deltagernes grænser og formåen for at forbedre kompetencer og i sidste ende deltagernes resultater.

præsentationsteknik– Læs mere her og tilmeld dig

Husk at du får 15% rabat på kurserne og 20% rabat på uddannelsesforløbene som medlem af Business Danmark - skriv dit medlemsnummer i bemærkningsfeltet. 

Kurset udbydes af vores samarbejdspartner TACK - det vil derfor være TACKs datapolitik, der er gældende ved din tilmelding. Vær opmærksom på, at når du tilmelder dig med dit medlemsnummer, kan vores samarbejdspartner se, at du er medlem i Business Danmark.

TACK

Telefon: +45 70 10 12 01
Mail: info@tack.dk

Se alle TACK's salgskurser