Forhandlingsteknik

Bestil mere info

Målgruppe

Alle, som er ansvarlige for eller deltager i forhandlinger. Søger du ny inspiration til dine forhandlinger, redskaber til at optimere forløbet i forhandlingens faser og dine forhandlingsevner, så er dette kursus for dig.

Dit udbytte

Som deltager på Forhandlingsteknik vil du opnå en stor motivation og selvsikkerhed i din forhandlingssituation. Du vil effektivt forstå din modpart og forhandle dig frem til de bedst mulige betingelser på en professionel og etisk måde. Du vil lære spillereglerne for god forhandlingsteknik, og kunne skabe en vind/vind situation i enhver relationsforhandling og partnerskabsaftale.

Virksomhedens udbytte

En forhandler, der:

  • Har ny inspiration og motivation til at løse forhandlingssituationen
  • Vil kunne løfte forhandlingsresultaterne til nye højder
  • Skaber optimale relationer ud fra de givne forudsætninger

Metode

Kurset er bygget op omkring forhandlingens systematik og den understøttende teori. Kurset er lektionsinddelt og vil være præget af instruktørens teoriindlæg krydret med instruktørens praktiske erfaringer. Teorien vil altid følges op med forskellige typer af cases og øvelser, der sikrer indlæring, omstilling til den enkeltes dagligdag og lethed ved brug. Derudover vil instruktøren trække på holdets erfaring og forskellighed for at få perspektiv på den indlærte teori.

Forhandlingsteknik - læs mere og tilmeld dig

Husk at du får 15% rabat på kurserne og 20% rabat på uddannelsesforløbene som medlem af Business Danmark - skriv dit medlemsnummer i bemærkningsfeltet. 

Kurset udbydes af vores samarbejdspartner TACK - det vil derfor være TACKs datapolitik, der er gældende ved din tilmelding. Vær opmærksom på, at når du tilmelder dig med dit medlemsnummer, kan vores samarbejdspartner se, at du er medlem i Business Danmark.

TACK

Telefon: +45 70 10 12 01
Mail: info@tack.dk

Se alle TACK's salgskurser