Mere om Sales & Customer Development

Det får du

Sales & Customer Development - en af Danmarks mest målrettede uddannelser på akademiniveau - er designet af Business Danmark og IBA Kolding. Den består af tre moduler med hver seks undervisningsdage: Strategisk salg, digitalt salg og salgspsykologi. Over overhalvandet år får du 18 undervisningsdage, tre eksamener og 30 offentligt anerkendte ECTS-point.

Du lærer om

  • Salgsstrategier, motivation og ledelse
  • Digitalt salg og salg via sociale medier
  • Udvikling af kunder, relationer og forretning
  • Salgspsykologi, personprofiler og kommunikation
  • Professionelle kundemøder og præsentationsteknik
  • Social selling samt markeds- og kundeanalyser via sociale kanaler
  • Online marketing, fx søgemaskineoptimering, digital annoncering og e-mail marketing

Det bliver du i stand til

Over halvandet år lærer du at analysere, lede og gennemføre salg og kundeudvikling på strategisk niveau. Du får overblik over dine leadkanaler og bliver i stand til at lave effektiv key account management.

Samtidig får du grundig træning i digitale metoder og værktøjer, som kan øge dit salg, fx søgemaskineoptimering (SEO), digital annoncering, e-mail marketing (nyhedsbreve) og social selling.

Endelig får du solid viden om salgspsykologi, kundetyper og kundeadfærd, så du kan designe din kommunikation og salgsindsats til den enkelte kunde.

Målgruppe og niveau

Uddannelsen er for dig, der arbejder professionelt med salg og udvikling af kunder og relationer. Du er måske account eller key account manager, sælger, salgschef eller rådgiver.

Uddannelsens moduler er en del af akademiuddannelsen i salg og markedsføring. En akademiuddannelse er en kort videregående uddannelse. Du kan evt. læse videre og tage en fuld akademiuddannelse, som består af 60 ECTS + 60 point for erhvervserfaring.

Tilmeld dig i Rødovre - se næste holdstart

Tilmeld dig i Kolding - se næste holdstart