Kend de nye forbrugere: Generation Z

Marketing Update er en række gratis arrangementer til dig, der vil mere med marketing. Konceptet består af en række oplæg fra eksperter, der deler ud af sin viden og giver dig konkrete værktøjer til at styrke din egen marketing-profil.

Har du styr på din unge målgruppe?

Forbrugerne stiller i 2019 andre og flere krav til dit produkt og din markedsføring, end de gjorde for bare 10 år siden. Det gælder særligt de helt unge, der er vokset op med en iPad i hånden, og som gang på gang oplever, at brands vil gå til det ekstreme i kampen om deres opmærksomhed. Derfor er en stærk viden om målgruppen helt afgørende.

Chief creative strategist i Advice, Charlotte Martens, giver dig et bud på, hvordan du skaber den mest effektfulde og målrettede kommunikation til generationen, hvor 97% er aktiv på de sociale medier.

Du får brugbar viden om, hvad der motiverer de nye forbrugere, hvad der betyder noget, og hvad der driver dem, når de skal ændre adfærd, involvere sig eller købe noget. Derudover får du tips til, hvilke konkrete redskaber du kan bruge og eksempler på vellykkede kampagner, du kan lade dig inspirere af i din næste markedsføringsindsats.

Charlotte Martens, Advice – chief creative strategist

Charlotte er en af Advices stærkeste brandstrateger. Hun har fungeret som rådgiver hos Advice de seneste 10 år og har i den forbindelse specialiseret sig i generation Z. Senest har Charlotte udviklet en omfattende antirygekampagne for Sundhedsstyrelsen, der netop taler til generation Z. Charlotte er desuden en del af censorkorpset på flere kandidatuddannelser og benyttes ofte som ekstern oplægsholder i forskellige sammenhænge.

Arrangementet er afholdt.

Se videoer fra arrangementet

Program

Kl. 16.05-16.15 Ankomst
Kl. 16.15-17.00 Start: Kend de nye forbrugere – Generation Z
Kl. 17.00-17.10 Pause
Kl. 17.10-17.55 Fortsat: Kend de nye forbrugere – Generation Z
Kl. 17.55-18.10 Pause med sandwich
Kl. 18.10-18.45 Fortsat: Kend de nye forbrugere – Generation Z
Kl. 18.45           Tak for i dag
Arrangementet er gratis.

 

Marketing Update

Er en opdatering til dig, der vil mere med marketing. Hør oplæg fra eksperter, der deler ud af sin viden og giver dig konkrete værktøjer til at styrke din egen marketing-profil.
Arrangementsrækken indeholder disse 5 områder - læs mere om konceptet her.

Del 1: Guiden til det gode content-setup
Del 2: Kend de nye forbrugere – Generation Z
Del 3: 10 tricks til brug af data til digital marketing og salg
Del 4: Skab forretning med purpose branding
Del 5: Boost dine resultater med effektiv annoncering