Profitable Sales Management

Bestil mere info

Dit udbytte

Du vil blive i stand til at danne dig et klart billede af potentialet i din salgsstyrke og lære, hvordan du differentierer din ledelsesstil ift. den individuelle sælger. Du vil lære at forstå sammenhængen mellem produkt, salg og marked og formå at løfte dine egne samt din organisations resultater.

Virksomhedens udbytte

Din virksomhed vil få en salgsleder, der:

  • Har ny inspiration til at løse sin opgave
  • Løfter virksomhedens salg igennem optimal udnyttelse af sælgernes evner
  • Skaber et stærkt fundament for udvikling af sin afdelings resultater og kompetencer

Metode

Vi arbejder med forretningsplanen og hvordan man rykker den fra virksomhedsvision til afdelingsmission. Vi gennemgår værktøjer til effektiv motivation og delegering og viljeledelse – hvordan man skaber troen på salget og fjerner undskyldningerne. Endelig går vi i dybden med, hvordan du udvikler dit salgsteam med henblik på at optimere jeres salgsresultater.

Profitable Sales Management - Salgsledelse – Læs mere her og tilmeld dig

Husk at du får 15% rabat på kurserne og 20% rabat på uddannelsesforløbene som medlem af Business Danmark - skriv dit medlemsnummer i bemærkningsfeltet. 

Kurset udbydes af vores samarbejdspartner TACK - det vil derfor være TACKs datapolitik, der er gældende ved din tilmelding. Vær opmærksom på, at når du tilmelder dig med dit medlemsnummer, kan vores samarbejdspartner se, at du er medlem i Business Danmark.

TACK

Telefon: +45 70 10 12 01
Mail: info@tack.dk

Se alle TACK's salgskurser