Product Management 2

Bestil mere info

Dit udbytte

Du vil lære at udarbejde konkrete og langsigtede planer for din produktområde og få redskaber til at styrke din produktmarketing yderligere. Du vil derudover kunne styrke og udvikle dit samarbejde med interne og evt. eksterne salgskanaler og dermed øge indtjeningen. 

Virksomhedens udbytte

Virksomheden får en produktchef, der:

  • Skaber de bedst mulige resultater gennem jeres eksterne salgskanaler
  • Udarbejder og eksekverer langsigtede planer for sin rolle og sit produktområde
  • Kyndigt håndterer sin nuværende produktportefølje og er i stand til effektivt at introducere nye produkter

Metode

Kurset lægger stor vægt på deltagerinvolvering, og vil være en god blanding af teoriindlæg fra instruktøren, erfaringsudveksling, cases og øvelser. Fokus er også på det praktiske, og du vil kunne anvende din nye viden, så snart du er tilbage på din arbejdsplads. Du vil på kurset få en række elektroniske værktøjer. Medbring derfor bærbar PC.

Product Management 2 – Læs mere her og tilmeld dig

Husk at du får 15% rabat på kurserne og 20% rabat på uddannelsesforløbene som medlem af Business Danmark - skriv dit medlemsnummer i bemærkningsfeltet. 

Kurset udbydes af vores samarbejdspartner TACK - det vil derfor være TACKs datapolitik, der er gældende ved din tilmelding. Vær opmærksom på, at når du tilmelder dig med dit medlemsnummer, kan vores samarbejdspartner se, at du er medlem i Business Danmark.

TACK

Telefon: +45 70 10 12 01
Mail: info@tack.dk

Se alle TACK's salgskurser