Product Management 1

Bestil mere info

Dit udbytte

Du vil få et endnu klarere billede af din rolle og få redskaber til at planlægge og udføre den optimale produktstrategi, hvilket vil styrke produktets indtjening. Derudover vil du få nye vinkler på din funktionsudøvelse og optimere din rolle i virksomheden.

Virksomhedens udbytte

Virksomheden får en produktchef, der:

  • Løser sine opgaver mere effektivt ved hjælp af de nyeste værktøjer
  • Har øget forståelse for sin rolle og prioriterer de opgaver, der skaber de bedste resultater for virksomheden
  • Har værktøjerne til at styrke virksomhedens kortsigtede og langsigtede indtjeningsmuligheder

Metode

Kurset lægger stor vægt på deltagerinvolvering, og vil være en god blanding af teoriindlæg fra instruktøren, erfaringsudveksling, cases og øvelser. Fokus er også på det praktiske, og du vil kunne anvende din nye viden, så snart du er tilbage på din arbejdsplads. Du vil på kurset få en række elektroniske værktøjer. Medbring derfor bærbar PC.

Product Management 1 – Læs mere her og tilmeld dig

Husk at du får 15% rabat på kurserne og 20% rabat på uddannelsesforløbene som medlem af Business Danmark - skriv dit medlemsnummer i bemærkningsfeltet. 

Kurset udbydes af vores samarbejdspartner TACK - det vil derfor være TACKs datapolitik, der er gældende ved din tilmelding. Vær opmærksom på, at når du tilmelder dig med dit medlemsnummer, kan vores samarbejdspartner se, at du er medlem i Business Danmark.

TACK

Telefon: +45 70 10 12 01
Mail: info@tack.dk

Se alle TACK's salgskurser