People Management

Bestil mere info

Dit udbytte

Du vil lære at afkode og håndtere dine egne og dine medarbejderes reaktionsmønstre og behov, samt hvordan du handler derefter. Du vil derudover også blive i stand til at kommunikere og motivere optimalt i forhold til forskellige dine medarbejderes forskellige personlighedstyper. Yderligere vil du få indblik i din egen ledelsesstil og dens styrker og begrænsninger.

Virksomhedens udbytte

Din virksomhed vil få en leder, der:

  • Er bedre til at lede og motivere sit team
  • Kender egne styrker og svagheder og udnytter sine ressourcer optimalt
  • Kan aflæse og forstå sine medarbejdere og dermed styrke kommunikationen i teamet

Metode

Vi gennemgår en adfærdspsykologisk model, der vil være et værdifuldt redskab for dig i din analyse af dig selv og dine medarbejdere. Derfra arbejder vi videre med, hvordan du effektivt kommunikerer og motiverer adfærdsmodellens fire arketyper. Vi vil derudover gennemgå, hvordan du bruger dine nye værktøjer i praksis igennem træning i konkrete ledelsessituationer og medarbejdersamtaler.

People Management – Ledelsespsykologi – Læs mere her og tilmeld dig

Husk at du får 15% rabat på kurserne og 20% rabat på uddannelsesforløbene som medlem af Business Danmark - skriv dit medlemsnummer i bemærkningsfeltet. 

Kurset udbydes af vores samarbejdspartner TACK - det vil derfor være TACKs datapolitik, der er gældende ved din tilmelding. Vær opmærksom på, at når du tilmelder dig med dit medlemsnummer, kan vores samarbejdspartner se, at du er medlem i Business Danmark.

TACK

Telefon: +45 70 10 12 01
Mail: info@tack.dk

Se alle TACK's salgskurser