High Performance Leadership

Bestil mere info

Dit udbytte

Du vil få et klart billede af, hvor du skal gribe ind i forhold til at løfte dine egne og dit teams performance til et højere niveau. Yderligere vil du få yderst kvalificeret sparring i forhold til dine personlige fokusområder fra både underviserne samt de øvrige deltager. Dine muligheder for effektivt at få implementeret dine forretningsplaner vil blive øget markant, og du vil lære praktiske værktøjer, der vil styrke dine lederegenskaber allerede fra første dag tilbage på arbejdet.

Virksomhedens udbytte

Din virksomhed vil få en leder, der:

  • Formår at håndtere selv komplekse lederopgaver, og som skaber resultater – også på længere sigt
  • Er i stand til at skabe sammenhæng mellem de daglige opgaver og den overordnede forretningsstrategi, således at virksomhedens mål nås
  • Arbejder målrettet med en performance- og feedbackkultur, hvor resultatskabelse er en naturlig del af dagligdagen

Metode

Vi gennemgår værktøjer til at skabe en high performance-feedbackkultur og udarbejder en handlingsplan for dig selv og din organisation. Du får lavet en 360-graders måling af din ledelsesprofil, der vil danne grundlaget for din personlige handlingsplan. Derudover går vi i dybden med ledelseskonceptet Fire & Shield, der vil lære dig, hvordan du støtter og udvikler din organisation, samt hvor du skal sætte ind for at løfte jeres samlede resultater.

High Performance Leadership– Læs mere her og tilmeld dig

Husk at du får 15% rabat på kurserne og 25% rabat på uddannelsesforløbene som medlem af Business Danmark - skriv dit medlemsnummer i bemærkningsfeltet.

Hvis du er tvivl om, hvad du skal vælge, sidder vi klar til at hjælpe på 70 10 12 01.

TACK

Telefon: +45 70 10 12 01
Mail: info@tack.dk

Se alle TACK's salgskurser