Field Sales Management

Bestil mere info

Dit udbytte

Du får en forståelse for, hvordan du kan udvikle og bruge din autoritet korrekt over for dine sælgere. Derudover lærer du, hvordan du løfter dine sælgeres resultater gennem målstyring og udvikling. Ydermere får du praktiske værktøjer inden for kommunikation, motivation og delegering, der sikrer, at dine sælgere yder optimalt.

Virksomhedens udbytte

Din virksomhed vil få en salgsleder, der:

  • Har ny inspiration til at løse sin opgave
  • Evner at motivere og løfte sine medarbejdere til nye højder
  • Er i stand til at udnytte de tilstedeværende ressourcer optimalt.

Metode

Vi arbejder med de forskellige udfordringer, salgsledere typisk oplever og gennemgår forskellige værktøjer til at løse disse. Derudover går vi i dybden med ledelse, motivation og coaching af dine sælgere og berører management-værktøjet situationsbestemt ledelse, der sikrer at du forstår dine sælgere og evner at ramme dem rigtigt i forhold til deres behov.

Field Sales Management – Læs mere her og tilmeld dig

Husk at du får 15% rabat på kurserne og 20% rabat på uddannelsesforløbene som medlem af Business Danmark - skriv dit medlemsnummer i bemærkningsfeltet. 

Kurset udbydes af vores samarbejdspartner TACK - det vil derfor være TACKs datapolitik, der er gældende ved din tilmelding. Vær opmærksom på, at når du tilmelder dig med dit medlemsnummer, kan vores samarbejdspartner se, at du er medlem i Business Danmark.

TACK

Telefon: +45 70 10 12 01
Mail: info@tack.dk

Se alle TACK's salgskurser