Digital markedsføring

Dette akademifag klæder dig på til at formulere og eksekvere en effektiv digital markedsføringsstrategi, som giver sorte tal på bundlinjen.

Dit udbytte

Du får kompetencerne til selvstændigt at analysere, udarbejde og implementere en digital strategi, som støtter op om virksomhedens overordnede strategier og styrker samarbejdet med den øvrige organisation.

Du lærer om:

  • Digital marketingindsats og annoncering
  • Key performance indicators
  • Konceptudvikling til mobile enheder
  • Konvertering og konverteringsoptimering
  • Sociale medier og content marketing
  • Søgemaskineoptimering og linkbuilding

Tilmeld dig to steder

Du kan tage dette fag hos vores uddannelsespartnere to steder i landet:

Copenhagen Business Academy

Erhvervsakademi Aarhus

Du får 10 ECTS-point

Dette akademifag giver dig 10 ECTS-point. Med 60 ECTS-point på kontoen har du en fuld kort videregående akademiuddannelse. En mellemlang videregående diplomuddannelse på bachelorniveau kræver yderligere 60 ECTS-point.

Få personlig sparring og coach

På begge uddannelsesinstitutioner kan du få sparring om, hvilke digitale marketingkompetencer du skal fokusere på og en digital marketing coach, så du er sikret fremdrift under studiet. Kontakt EAAA Aarhus eller Copenhagen Business Academy.

Få 10.000 til videreuddannelse

I 2021 og 2022 kan du få 10.000 kr. til en videreuddannelse på akademi- og diplomniveau af Omstillingsfonden. Det vil sige, at du kan deltage gratis på uddannelsen, hvis den koster op til 10.000 kr.

Der er kun to krav:

  • Du er faglært/ufaglært - uden en fuld videregående uddannelse
  • Du er i job - men ikke selvstændig

Skriv, at du søger støtte fra Omstillingsfonden i kommentarfeltet, når du tilmelder dig et akademifag og send en ’Tro og love’ erklæringen til uddannelsesinstitutionen, at du opfylder kravene.

Mens du videreuddanner dig i arbejdstiden, kan din arbejdsgiver desuden få dækket tabt arbejdsfortjeneste via Statens voksenuddannelsesstøtte. Se om du er i målgruppen for SVU.