Få rabat på uddannelser

I et jobmarked, hvor udviklingen aldrig står stille, er det vigtigt, at du heller ikke gør det. Som medlem af Business Danmark kan du hele tiden bygge på dine kompetencer og udvikle dig via kurser, uddannelser og foredrag med de skarpeste salgs- og marketingprofiler i Danmark. Vi samarbejder med TACK, LinkedInsider, IBA Kolding, Kursusfabrikken og Acuity World.

Og du kan styrke din udvikling og uddanne dig, uden det koster dig eller din virksomhed en formue. Vi har indgået en række samarbejds- og rabataftaler, som giver adgang til både uddannelser, kurser og foredrag.

Ring på 3374 0264 eller skriv til Kasper Rubæk og hør, hvilken uddannelse som matcher dit behov.

Du får adgang til – og en klækkelig rabat på – en række udviklingstilbud inden for:

 

Tag Business Danmarks Sales & Customer Development uddannelse

Business Danmark og IBA Kolding har skabt Danmarks skarpeste offentlige uddannelse inden for salg og kundeudvikling. Tag en halvandet års kompetencegivende uddannelse i strategisk salg, digital salg og salgspsykologi for kun 23.100 kr. (normalt 29.400 kr.). Er du lønmodtager i job uden en videregående uddannelse, kan du få dækket 85% af kursusudgiften gennem Omstillingsfonden.
Læs mere om uddannelsen her

 

Bliv medlem nu

I Business Danmark får du:

  • En stærk karrierepartner, der forstår og repræsenterer din faglighed
  • Dygtige jurister i ryggen, som kender alle dine rettigheder og vinder over 85% af de retssager, vi fører
  • Fuld adgang til Karrierecenter spækket med inspiration, events, værktøjer og rabatter til at styrke din udvikling
  • Og så bliver du en del af Danmarks største professionelle netværk for salg og marketing med over 27.000 medlemmer

Du får det hele for kun 167 kr. om måneden. Tilmelder du dig samtidig vores a-kasse, får du en af Danmarks billigste kombinationsløsninger for kun 657 kr./md.

I Business Danmark har vi knap 70 års erfaring med at hjælpe og udvikle både medarbejdere, ledere og selvstændige, der ser verden fra en kommerciel vinkel.