Nyt sponsorat skal hjælpe unge gennem salgs- og marketingstudiet

Frem mod 2025 kan studerende på landets businessuddannelser få økonomisk støtte af deres fagforening til at komme bedre gennem studietiden. Søg nu

Del på:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Har du ambitioner om en karriere indenfor salg og marketing, men svært ved at få pengene til at slå til? Så kan du glæde dig over, at du fremover - som studiemedlem af Business Danmark – to gange årligt kan søge et sponsorat på 4.000 kr. til at bringe dig tættere på dine karrieredrømme.

I maj åbner den allerførste ansøgningsrunde, hvor studerende på landets videregående businessuddannelser kan søge støtte til alt fra studierejser, undervisningsmaterialer eller til at lukke et hul i et beskedent husholdningsbudget. 

- Timingen er den rette i en tid med voldsom inflation og prisstigninger, som jo rammer dem med de mindste budgetter hårdest. De næste par år kan unge i salg og marketing få et økonomisk rygstød ved at beskrive, hvordan pengene kan bidrage til, at de kommer bedre gennem studietiden og får en god start på karrieren, fortæller landsformand Jens Neustrup Simonsen og uddyber:

- Salg og marketing udvikler sig enormt disse år med fokus på bæredygtighed, kunstig intelligens og nye forretningsmodeller. Derfor er det vigtigere end nogensinde for erhvervslivet og dansk konkurrenceevne, at vores unge talenter får de bedste uddannelsesforudsætninger.

Sponsorkronerne – som stammer fra to henlagte Business Danmark uddannelsesfonde – forventes at blive uddelt i puljer af cirka 50 om året fra 2023-2025.

Søg sponsoratet her

Del på:
Facebook
Twitter
LinkedIn

0 Kommentarer

Retningslinjer for businessdanmark.dk/InBusiness

Eksterne redaktionelle bidrag (tekst + illustration) må ikke:

  • overtræde dansk lovgivning og/eller opfordre til kriminalitet
  • krænke, true eller forfølge personer eller grupper af personer
  • krænke privatlivets fred
  • linke til/markedsføre hjemmesider, der opfordrer til kriminalitet, krænker, truer eller forfølger personer eller grupper af personer
  • linke til/markedsføre kommercielle hjemmesider, konkrete produkter, firmaer eller salgsmaterialer.

Kommentarer til artikler på businessdanmark.dk/InBusiness skal relatere sig til indholdet, og krænkende/truende sprog tillades ikke.

Kommentarerne bliver offentlig tilgængelige og kan fremsøges via en søgemaskine, så undgå personfølsomme oplysninger.

Alt, der strider mod disse regler, slettes uden varsel.