Fem år med ro om kontingentet

Rekordhøj medlemsfremgang sikrer, at prisen for din fagforening ikke stiger for femte år i streg

Del på:
Facebook
Twitter
LinkedIn

25 pct. færre medlemmer har forladt fagforeningen Business Danmark, mens knap 50 pct. flere nye medlemmer er strømmet til siden 2017. Det betyder, at der aldrig har været så mange betalende medlemmer i fagforeningens historie.

De stigende medlemskurve smitter nu positivt af på både kontingent og services, siger en glad landsformand i Business Danmarks, Jens Neustrup Simonsen.

- Det betyder konkret, at dit fagforeningskontingent holder sig i ro for 5. år i træk på kun 167 kr. Samtidig har vi med Dit Karrierecenter inkluderet en stribe gratis faglige services i medlemskabet de seneste år, som både kan styrke medarbejdere og ledere beskæftiget med salg og marketing, siger han.

- Samtidig arbejder vi konstant på, at tilvejebringe ny viden og værktøjer, der styrker vores virksomheder i den internationale konkurrence, så vi også i fremtiden kan skabe job, vækst og velfærd i Danmark. Her spiller udviklingen af salg og marketing en nøglerolle, som vi har dokumenteret i forskningsprojektet Morgendagens Salg, siger Jens Neustrup Simonsen.

Mens fagforeningskontingentet igen er uændret, skal alle medlemmer i danske a-kasser i 2020 betale fire kroner mere om måneden i statsbidrag, og kontingentet til Min A-kasse stiger to kroner.

Udforsk Dit karrierecenter

Del på:
Facebook
Twitter
LinkedIn

0 Kommentarer

Retningslinjer for businessdanmark.dk/InBusiness

Eksterne redaktionelle bidrag (tekst + illustration) må ikke:

  • overtræde dansk lovgivning og/eller opfordre til kriminalitet
  • krænke, true eller forfølge personer eller grupper af personer
  • krænke privatlivets fred
  • linke til/markedsføre hjemmesider, der opfordrer til kriminalitet, krænker, truer eller forfølger personer eller grupper af personer
  • linke til/markedsføre kommercielle hjemmesider, konkrete produkter, firmaer eller salgsmaterialer.

Kommentarer til artikler på businessdanmark.dk/InBusiness skal relatere sig til indholdet, og krænkende/truende sprog tillades ikke.

Kommentarerne bliver offentlig tilgængelige og kan fremsøges via en søgemaskine, så undgå personfølsomme oplysninger.

Alt, der strider mod disse regler, slettes uden varsel.