Grib unik chance som testkører

Bliv en af de otte udvalgte testkørere af 10 fede firmabiler, når vi til efteråret kårer det bedste rullende kontor, Årets BusinessBil 2020

Del på:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Siden 2006 har Business Danmarks to udvalg for arbejdsmiljø og trafiksikkerhed kåret årets stærkeste kort i firmabilklassen. Det sker i samarbejde med Morgenavisen Jyllands-Posten.

Det er den eneste bilkåring, hvor det er dig som bilist, der tester og udpeger vinderen. Udover dig og de andre firmabilister er 2 motorjournalister fra Jyllands-Posten og 1 uvildig fysioterapeut med i testjuryen. Sammen voterer I jer frem til, hvilken der er den mest komfortable, velkørende og lækreste bil til en fair pris.

Testen foregår 31. oktober og 1. november omkring Middelfart med overnatning på Comwell Kongebrogaarden. Vi søger 4 mænd og 4 kvinder til testen, som er medlem af Business Danmark.

Vil du med som testkører? -  Tilmeldingen er nu lukket

Se video fra sidste års test

I 2019-kåringen løb Volvo V60 med sejren. Den stilige svensker vandt på sin gode plads, optimale indretning og førerstilling, indbydende design og fine værdi for pengene. Volvo V60 er den sikreste vinder i kåringens historie og høstede næsten dobbelt så mange stemmer som den nærmeste konkurrent.

Video: BusinessBilen 2019

Del på:
Facebook
Twitter
LinkedIn

1 Kommentar

Retningslinjer for businessdanmark.dk/InBusiness

Eksterne redaktionelle bidrag (tekst + illustration) må ikke:

  • overtræde dansk lovgivning og/eller opfordre til kriminalitet
  • krænke, true eller forfølge personer eller grupper af personer
  • krænke privatlivets fred
  • linke til/markedsføre hjemmesider, der opfordrer til kriminalitet, krænker, truer eller forfølger personer eller grupper af personer
  • linke til/markedsføre kommercielle hjemmesider, konkrete produkter, firmaer eller salgsmaterialer.

Kommentarer til artikler på businessdanmark.dk/InBusiness skal relatere sig til indholdet, og krænkende/truende sprog tillades ikke.

Kommentarerne bliver offentlig tilgængelige og kan fremsøges via en søgemaskine, så undgå personfølsomme oplysninger.

Alt, der strider mod disse regler, slettes uden varsel.