Morgendagens Salg er her allerede

Virksomhedernes indkøbsvaner verden over har de senere år ændret sig markant på grund af globalisering og digitalisering. Salg er blevet mere komplekst og kræver i dag en større og bredere forretningsforståelse end tidligere. En Wilke-analyse fra 2019 viser f.eks., at knap hver anden B2B-sælger ikke føler sig rustet til at møde indkøbernes forventninger. Og det er naturligvis en udfordring, set i lyset af at omkring 318.000 personer, eller hver 5. ansatte i det private er beskæftiget med handel. Samtidig er interessen for at forske i salg langt mindre end f.eks. forskning rettet mod marketing og indkøb.

Salget har simpelthen ikke udviklet sig i samme omfang som marketing og især ikke som indkøbsfunktionerne. Det kan dels iagttages i forholds til ressource allokering og ikke mindst hvorfra resultaterne forventes at komme i virksomhederne i fremtiden.

Denne indsigt har skabt grobund for et samarbejde på tværs af Business Danmark, Dansk Industri, CBS og konsulenthuset Customer Agency, hvor vi i fællesskab har gennemført Danmarks største forskningsprojekt inden for Salg, og det har tydeligt dokumenteret et enormt potentiale, hvis vi forbedrer os på 7 helt konkrete områder. Det overordnede formål er at styrke Danmark som en stolt handelsnation, idet der er brug for kompetenceudvikling og professionalisering af salget, for at sikre dansk vækst og konkurrencekraft.

Få 1-1½  times introduktion og gennemgang af de indsigter og konklusioner som projekt Morgendagens Salg har genereret, så DU kan medvirke til at sikre at din salgsorganisation er rustet til Morgendagens Salg.

Book et foredrag

Du skal blot samle minimum 15 kolleger og foreslå, hvornår det passer dig.