Lær nyt og styrk dit netværk

Mangler du et gratis fagligt indspark på salgsmødet? Nu kan du booke et af 5 forskellige foredrag, som vi kommer ud og afholder i din virksomhed. Her kan du og din afdeling få en lille times inspiration om det, der kan bringe jer videre. Hør bl.a. om adfærdsdesign eller tips til at sælge via sociale medier.

Vil du gerne ud og netværke, samtidig med at du får ny viden? Hvert år arrangerer vi op mod 100 faglige og sociale arrangementer for vores medlemmer rundt i hele landet. Så mon ikke vi også har noget, der interesserer dig? Her kan du kan udvide dit netværk og opleve spændende oplægsholdere. Vi besøger desuden nogle af Danmarks mest kundeorienterede virksomheder og arrangerer korte workshops og webinarer, der kan styrke dine kompetencer.

Spændende nyhed inden for salg

Dansk Industri, Copenhagen Business School, Business Danmark og konsulenthuset Customer Agency er gået sammen i projektet Morgendagens Salg, som skal videreudvikle salget og salgskompetencerne i virksomheder. Projektet er det største af sin slags i Danmark og slutter i 2020.