Få en specialiseret fagforening og a-kasse

I Danmark lever vi af at sælge. Vi sælger produkter og services, men også clicks, leads og likes. Uanset hvad du sælger, får du en inspirerende karrierepartner, der udvikler din faglighed, og som har 100% fokus på salg og marketing.

Kampagne: Få 1 års gratis lønsikring

Lige nu kan du få 1 års lønsikring med i købet, når du melder dig ind i fagforeningen. Opfylder du forsikringsvilkårene, får du tilbuddet automatisk, når du indmelder dig online.

Meld dig ind - gør det selv på under 5 min

Ring mig op - vi ringer og ordner det for dig

Det koster kun 167 kr. om måneden. Tilmelder du dig samtidig a-kassen, får du en af Danmarks billigste kombinationsløsninger for kun 657 kr. om måneden.

Du får bl.a.:

  • Dygtige advokater, som vinder over 85% af retssagerne
  • Professionel lønrådgivning og karrieresparring
  • Fuld adgang til Karrierecenter, der styrker din udvikling og karriere
  • Eksklusiv streaming af 100 businessbøger om salg, marketing og ledelse
  • Adgang til lønsikring - fx 8.000 kr. oveni dagpengene fra kun 340 kr./md.

Se alle fordele

Vi vil hellere være en stærk fagforening for færre end en middelmådig for mange. Derfor er vi den eneste fagforening i Danmark, der har specialiseret sig i salg og marketing. For kun ved at specialisere os kan vi yde vores medlemmer den bedste juridiske service og skabe den faglige udvikling og inspiration, der både løfter deres relevans og markedsværdi.

Og så stræber vi altid efter at kunne tilbyde en attraktiv balance mellem den værdi, som vi skaber for vores medlemmer og størrelsen på deres kontingent – det er det vi kalder ”go’ business” for dig i salg og marketing!