Anbefal et nyt medlem og få biobilletter og gavekort

Nu kan du få fede filmoplevelser, for i resten af august får du 2 biografbilletter, for hver ven/kollega du anbefaler til os. Du kan anbefale op til 3 personer i denne kampagne.

I får selvfølgelig begge et gavekort på 500 kr. som belønning, når det nye medlem betaler det første kontingent. Gavekortet kan indløses i over 100 forskellige butikker. Det eneste, du skal gøre, er at give os kontaktoplysningerne på dem, vi må kontakte. Så klarer vi resten.

 

Bemærk at du kan ikke anbefale rene a-kasse medlemmer, dvs at nye medlemmer skal melde sig ind i fagforeningen eller i fagforeningen og a-kassen. Se reglerne

Er du studerende og anbefaler andre studerende, eller vil du anbefale en studerende ? Se her

Tak fordi du anbefaler os:

 

Anbefal nyt medlem - tast selv oplysningerne

Ring 3374 0303 - og tag en snak med os

 

3 gode grunde til at skifte til Business Danmark

Hvert år anbefaler over 1.000 loyale medlemmer deres venner eller kollegaer at blive medlem af Business Danmark. De nye medlemmer vælger typisk os fordi:

  • De vil have en fagforening med 100% fokus på salg og marketing
  • De søger værktøjer, viden eller uddannelse, der styrker deres faglige kompetencer. Hos Business Danmark har vi samlet en række tilbud og tjenester til vores medlemmer i Karrierecenter
  • De synes, at de betaler for meget i kontingent. Medlemskab i Business Danmarks fagforening og a-kasse er blandt de absolut billigste - for eksempel 1.000-4.000 kroner billigere årligt end Dansk Metal, Kommunikation og Sprog, HK eller Krifa Plus

Er Business Danmark det rette match?

Business Danmark er for alle, der arbejder med salg og marketing. Vores medlemmer består både af ledere, medarbejdere og selvstændige forretningsdrivende. Typisk arbejder de fleste med at sælge, markedsføre, rådgive eller udvikle – men alle har de det til fælles, at de ser verden fra en kommerciel vinkel.

Vi har ingen formelle optagelseskrav og optager derfor alle, der arbejder med salg og marketing. Vi har kompetencerne til at hjælpe dig, uanset hvilket niveau du befinder dig på i din karriere.