Lønforhandling - få det du er værd

Vidste du, at 2 ud af 3 der bestiller personlig lønrådgivning hos os, oplever en markant større gennemslagskraft og bedre resultater ved lønsamtalen?

Som medlem har du adgang til gratis personlig lønrådgivning, som kan give dig helt præcise råd til hvordan du tackler lønsamtalen. Du kan tilmelde dig her. Vi bestræber os på at vende tilbage på alle henvendelser inden for 2 arbejdsdage.

Forberedelse er vigtig

Vi anbefaler, at du bruger vores lønforhandlingsguide, der trin for trin fører dig igennem de overvejelser og tanker, der skal give dig en god lønforhandling. Den giver dig også et detaljeret og struktureret manuskript at tale ud fra.

Reaktionerne er individuelle, men husk, at ledelsen har ret til at lede og fordele arbejdet, herunder også at fastsætte det faktiske lønniveau og en evt. lønstigning - medmindre du arbejder under en overenskomst, hvor lønnen reguleres efter kollektive aftaler.

I krisetider med vigende afsætning og stigende arbejdsløshed kan det være vanskeligt at få en tilfredsstillende lønforhøjelse. Men så kan der være andre kort at spille. Se nogle af dem her

 

Bliv medlem nu

I Business Danmark får du:

  • En stærk karrierepartner, der forstår og repræsenterer din faglighed
  • Dygtige jurister i ryggen, som kender alle dine rettigheder og vinder over 85% af de retssager, vi fører
  • Fuld adgang til Karrierecenter spækket med inspiration, events, værktøjer og rabatter til at styrke din udvikling
  • Og så bliver du en del af Danmarks største professionelle netværk for salg og marketing med over 27.000 medlemmer

Du får det hele for kun 167 kr. om måneden. Tilmelder du dig samtidig vores a-kasse, får du en af Danmarks billigste kombinationsløsninger for kun 657 kr./md.

I Business Danmark har vi knap 70 års erfaring med at hjælpe og udvikle både medarbejdere, ledere og selvstændige, der ser verden fra en kommerciel vinkel.