Lær at elske virtuelle kundemøder

18. januar kl. 19-20.30 TILMELD DIG HOS ACUITY WORLD

Virtuelle møder er kommet for at blive

Siden Covid-19 dukkede op, har vi måtte indse, at vi ikke længere kan møde kunderne face-to-face, som vi plejer. Vi har brug for at tilpasse os new normal og afholde virtuelle kundemøder.

Udfordringen er, at new normal kræver et andet mindset og andre færdigheder.

Hvordan kan du hjælpe og guide dine sælgere, så de bliver proaktive og åbne overfor at afholde virtuelle kundemøder? Hvordan kan du støtte dine sælgere, så de får viden og værktøjer til at skabe resultater og nærvær med jeres kunder på trods af distancen?

Nye skills påkrævet

Med new normal og virtuelle kundemøder som en daglig bestanddel kræves det, at du har styr på det tekniske, så du kan sætte rammen for et effektiv møde. Derudover skal man kunne engagere kunderne og aflæse deres non-verbale signaler i en virtuel setting.  
På denne online workshop får du en smagsprøve på, hvordan du kan styrke dine virtuelle kundemøder og gøre new normal til en fordel fremfor en begrænsning.

Praktisk information

Hvornår: Mandag 18. januar kl. 19-20.30
Pris: Gratis
Kontaktoplysninger: Acuity World, 4448 6969 eller info@acuityworld.com

Foredragsholdere:

  • Henrik Wenøe: Direktør og cheftræner i Acuity World
  • Liselotte Pedersen: Business Coach i Acuity World

TILMELD DIG HOS ACUITY WORLD

Webinaret udbydes af Acuity World , det vil derfor væres deres datapolitik, der er gældende ved din tilmelding. Vær opmærksom på at hvis du tilmelder dig webinaret via vores hjemmeside, kan Acuity World se at du kommer fra Business Danmarks hjemmeside, men ikke om du er medlem.