Vil du have JA fra 30% flere kunder?

Torsdag 16. september kl. 9.00-10.15 Tilmeld dig

Luk flere ordrer ved at pitche på kundens gains fremfor pains

Vi mennesker er fra naturens hånd negativt disponeret. 80% af vores tanker kredser om hullerne i osten. Og i de situationer vil de fleste af os derfor instinktivt sige ”nej”.

Din fornemmeste salgsopgave er at appellere til kundens positive tanker, åbne sindet, vække rare følelser og dermed gøde jorden for en konstruktiv adfærd og et ja.

Se med torsdag 16. september, når vi som opfølgning på  webinaret om det gode kundemøde (log ind og gense det) - stiller skarpt på, hvordan du bruger positiv psykologi og adfærdsprincipper til effektivt at lukke salget.

Du møder Anders Taunø fra konsulentvirksomheden Salesculture. Han vurderer, at hver tredje af de fejlslagne sambesøg han har deltaget i de seneste 15 år, kunne have endt med en klar aftale og et ja.

Anders præsenterer dig bl.a. for to enkle adfærdsprincipper, som med garanti løfter din lukkeprocent og øger sandsynligheden for mersalg på den korte og lange bane.

Du får:

  • To enkle adfærdstips, som får flere nye kunder til at købe
  • Ny viden om hvad der påvirker kundernes beslutningsproces
  • Simple modeller til at lukke salget
  • Introduktion til "det perfekte kundemøde" med fokus på beslutningsfasen.

Se med på Zoom torsdag 16. september kl. 9.00-10.15

Det er gratis for medlemmer af Business Danmark at deltage. Er du ikke det, kan du stadig deltage - det kræver bare, at du siger ja til uforpligtende at blive kontaktet af Business Danmark om et eventuelt medlemskab. Webinaret afholdes i Zoom, bliver optaget og kan genses på hjemmesiden bag medlemslogin.

Tilmeld dig

Kontaktperson: Janne Krogsbøll, marketingkonsulent, jkl@businessdanmark.dk.