Ved du, hvem du skal sælge til på mandag – om en måned?

2. juni kl. 9.00-10.00  Virtuelt kursus

Dette virtuelle kursus er en smagsprøve på akademifaget Salgsledelse.

Har du og din virksomhed altid kundeemner nok i salgspipelinen? Så spring straks dette virtuelle kursus over.

Oplever I til gengæld, at salget svinger fra forrygende til en kamp fra hus til hus? Så se med, når vi sætter fokus på, hvordan du løbende gøder jorden for det næste salg.

Pipeline management er dit værktøj til at skabe et stabilt salg, som gør arbejdet mere forudsigeligt, mindre stressende og minimerer brandslukning. Du og dine kolleger i produktion, indkøb og kundeservice får ganske enkelt nemmere ved at levere varen med et smil til tiden - og din virksomhed nemmere ved at indfri budgetmålene.

På dette virtuelle kursus ser vi på, hvad pipeline management består af og hvordan du arbejder med det.

Du får:

  • Afmystificeret begrebet pipeline management
  • Konkrete bud på, hvordan man arbejder med det
  • Indblik i gevinsterne ved pipeline management

Målgruppe: Sælgere og salgsledere

Smagsprøve på akademifag

Dette virtuelle kursus er en smagsprøve på den viden fra akademifaget Salgsledelse som du kan tage i Kolding, København og Aalborg – oveni købet med støtte fra omstillingsfonden. Det får du flere detaljer om på dette virtuelle kursus.

Se med på Zoom torsdag 2. juni kl. 9.00-10.00

tilmeld dig her

Webinaret er gratis og forbeholdt medlemmer. Er du ikke medlem, kan du også deltage mod at sige ja til at blive kontaktet uforpligtende af Business Danmark om fordelene ved et medlemskab.

Kontaktperson: Janne Krogsbøll, marketingkonsulent, jkl@businessdanmark.dk

Dette virtuelle kursus laver vi i samarbejde med IBA Kolding. Det er åbent for alle, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Optagelsen deler vi på hjemmesiden senest 24 timer efter afholdelse. Vi bruger Zoom og dit navn vil i videoen kun fremgå i dialog med værterne.