Styrk kunderelationen med KAM-værktøjer

3. marts kl. 9.00-10.00  Virtuelt kursus

Dette virtuelle kursus er en smagsprøve på akademifaget Strategisk Salg & KAM.

To år med corona har svækket mange kunderelationer. Og netop dårlige relationer er den hyppigste grund til at kunder skifter leverandører – sjældent dårlige produkter eller priser.

Derfor er key account management (KAM) værktøjer i høj kurs i virksomhedernes bestræbelser på at styrke salget og samarbejdet med eksisterende kunder.

Men hvad er key account management helt præcist - og hvordan arbejder du med det i praksis? Det dykker vi ned i på dette virtuelle kursus.

Du får:

  • Svar på hvad key account management egentlig er
  • Viden om hvorfor key account management tilgangen er effektiv
  • Overblik over konkrete key account management værktøjer

Målgruppe: Sælgere og salgsledere

Smagsprøve på akademifag

Dette virtuelle kursus er en smagsprøve på den viden fra akademifaget ”Strategisk Salg & KAM”, som du kan tage i Kolding, København og Aalborg – oveni købet med støtte fra omstillingsfonden. Det får du flere detaljer om på dette virtuelle kursus.

Se med på Zoom torsdag 3. marts kl. 09.00-10.00

tilmeld dig her

 

Webinaret er gratis og forbeholdt medlemmer. Er du ikke medlem, kan du også deltage mod at sige ja til at blive kontaktet uforpligtende af Business Danmark om fordelene ved et medlemskab.

Kontaktperson: Janne Krogsbøll, marketingkonsulent, jkl@businessdanmark.dk

Dette virtuelle kursus laver vi i samarbejde med IBA Kolding. Det er åbent for alle, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Optagelsen deler vi på hjemmesiden senest 24 timer efter afholdelse. Vi bruger Zoom og dit navn vil i videoen kun fremgå i dialog med værterne.