Køreplanen til varme leads på LinkedIn

27. september kl. 8.45-10.00 tilmeld dig webinaret

Vil du undgå tomme kalorier på LinkedIn?

Du scroller gennem newsfeedet på LinkedIn, liker et par opslag og connecter med en potentiel kunde. Så gik der lige et kvarter af dit liv med det - og hvad var lige udbyttet?

Kun de færreste sælgere og salgsledere arbejder strategisk og målrettet med LinkedIn og Social Selling. Af samme grund oplever mange det som tidsspilde uden effekt.

Se med på dette webinar med en af de førende eksperter i LinkedIn Jacob Elton fra linkedinsider.dk, hvis du vil have opskriften på den rigtige strategi og den gode businesscase, der kan give dig flere varme leads, hurtigere konveteringer, et stærkere brand, mere tilfredse sælgere og glade kolleger i HR- og marketingafdelingen.

Du får svar på:

  • Hvad er fordelene og hvor meget kan salget øges?
  • Hvad kræver det af mine medarbejdere?
  • Kan alle lære det?
  • Hvor hurtigt kan effekten måles?
  • Og et par fif du kan prøve af med det samme. 

Se webinaret sammen med dit salgsteam, og få diciplinen hurtigere implementeret.

Praktiske oplysninger

Tirsdag 27. september kl. 8.45-10.00

tilmeld dig webinaret

Normalt er vores webinarer forbeholdt medlemmer, men du kan deltage gratis mod at vi får lov til at kontakte dig uforpligtende med info om fordelene ved et medlemskab af Business Danmark.

LinkedInsider er nøje udvalgt uddannelsespartner hos Business Danmark - siger du ja tak til opkald ved tilmelding, ringer de dig op i dagene efter webinaret og fortæller om kurserne og den gode medlemsrabat du får.

Du ser webinaret på din PC, Mac, Tablet eller SmartPhone.
Kontaktperson: Janne Krogsbøll, marketingkonsulent, jkl@businessdanmark.dk

På webinaret deltager både medlemmer og ikke medlemmer, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Webinaret afholdes i Zoom og vil blive optaget. Efter webinaret vil videoen kunne fås ved at rette henvendelse til LinkedInsider - kun deltagere kan gense videoen.