Dygtig salgsledelse er afgørende for at indfri vækstpotentialet

10. marts kl. 9-10 TILMELD DIG HOS IBA

Bliv klogere på salgsledelse i din virksomhed

Forskningsprojektet ”Morgendagens salg” fra 2019 og 2020 identificerer 7 konkrete salgsyder, som kan hjælpe danske virksomheder med at udnytte deres vækstpotentiale. En af disse dyder er salgsdyd 3, som fastslår, at de virksomheder, hvor salgsledere går forrest med at aktivere og udvikle sælgernes tilgang til salg, klarer sig markant bedre end virksomheder med svag salgsledelse. Faktisk er det den af de 7 salgsdyder, hvor forskningen har kunnet påpege den største forskel i succesraten blandt virksomhederne i analysen.

Helt konkret siger salgsdyd 3, at virksomheder bl.a. bør arbejde målrettet med salgsprocesser, forandringsparathed, målstyring, motivation og udvikling samt sparring og coaching i forhold til den enkelte sælger for at indfri de fulde vækstpotentiale. Samtidig fastslås, at de bedste salgsledere også arbejder aktivt med at skabe kundeorientering i hele virksomheden og forbedre samarbejdet med de andre afdelinger.

Deltag på dette webinar og få en uddybning af, hvad der ligger bag salgsdyd 3 fra Morgendagens salg. Få samtidig et par tips – og konkrete værktøjer – til, hvordan salgsledelsesdiciplinen bedst udføres under hensyntagen til salgslederens mange opgaver og udfordringer.

Det er gratis - sådan deltager du

Onsdag 10. marts kl. 09.00-10.00.
Du deltager i webinaret via din computer eller via din tablet/smartphone. Det er en god idé med høretelefoner, men du har ikke brug for webcam.

Webinaret udbydes af IBA Kolding.

Læs mere og tilmeld dig her