Salgsafdelingens digitale strategi

Tilmeld dig masterclass i marts-april    er ikke medlem er medlem 

Fra plan til konkret adfærd

Tilmeld dig vores nye gratis masterclass-forløb på 3 online sessioner, hvor du bliver rustet til at løfte salgets vigtigste digitale discipliner med konkrete metoder og værktøjer, du kan bruge i dit salg - i dag, i morgen og i fremtiden.

Vi tager fat på, hvordan du laver en digital salgsstrategi med afsæt i din virksomheds overordnede strategi - og ikke mindst hvordan du omsætter den til konkret adfærd i dagligdagen.

Forløbet tager udgangspunkt i bogen udgivet af Business Danmark "Morgendagens Digitale Salg & Markedsføring" - som bygger bro mellem digitalt salg og markedsføring.

Livesessioner

Tirsdag 21. marts kl. 9-10
Fra varm luft til konkret adfærd i hverdagen
Strategi kan hurtigt blive noget højpandet snak, men på denne session lærer du, hvordan du udvikler en konkret strategi uden varm luft, som sætter konkret retning i din hverdag. 

Torsdag 13. april kl. 9-10
Fra blank skærm til værdifulde opslag
Denne session kræver lidt forarbejde af dig. Men gør du det, lærer du til gengæld at producere minimum fire opslag, du kan bruge på LinkedIn i den kommende tid. 

Tirsdag 18. april kl. 9-10
Fra vrede til venlighed på sociale medier
Det er sårbart at stille sig ud på den digitale scene. Mange ledere og medarbejdere har slet ikke lyst til at være synlige på LinkedIn eller andre digitale platforme. På denne session lærer du, hvordan du passer på dig selv - og virksomhedens omdømme.

Praktisk info og diplom

Hver session foregår online og varer en time. Der vil være opgaver mellem sessionerne og anbefalinger til relevante kapitler i bogen - så du kan få det optimale ud af din deltagelse. Skulle du blive forhindret en af dagen, kan du streame sessionen, når det passer dig. Efter de tre sessioner kan du bestille dit diplom og styrke dit cv. Se vores FAQ, hvis du har spørgsmål.

Kontaktperson: Janne Krogsbøll, marketingkonsulent, marketing@businessdanmark.dk

Denne masterclass er gratis og forbeholdt vores medlemmer.

Tilmeld dig masterclassen - er medlem

Du kan blive medlem af fagforeningen til kun 83,50 pr. måned i 3 måneder. For dit kontingent får du ikke bare adgang til masterclassen - du får også fuld juridisk dækning og en karrierepartner med speciale i salg og marketing. 

Tilmeld dig masterclassen - og bliv medlem på 2 min

Business Danmark giver:
- Råd om klausuler, bonus og provision m.m. fra specialiserede jurister
- Lønrådgivning og gode råd til din næste forhandling
- Sparring om salg og karriere fra executive coaches
- Videoer, webinarer og lydbøger om salg, marketing og ledelse
- Gratis online kurser og rabat på salgskurser
- Op til 23,5% besparelse på Codan privatforsikringer
- Adgang til attraktiv lønsikring, hvor du kan sikre op til 90% af din løn

Tilbuddet om 3 md. til halv pris er forbeholdt nye medlemmer – det betyder, at du ikke må have været medlem i vores fagforening eller a-kasse, inden for det seneste halve år. Du er naturligvis stadig velkommen til at tilmelde dig masterclassen og indmelde dig til fuld kontingent (167 kr./md.).