Salget anno 2021

Aldrig har forandringerne i salgets verden været større end i 2020. En række megatrends har allerede i flere år haft stor indflydelse på salgsdiciplinen – således også i 2020. Deruodover kom coronakrisen, som også har ændret dagsordenen for mange virksomheder og deres sælgere, når det gælder kundemøder. Ved årsskiftet 2019/2020 blev det banebrydende forskningsprojekt ”Morgendagens Salg” lanceret med 7 konkrete salgsdyder, som kan hjælpe virksomhederne med at udnytte salgspotentialet bedre. I virkeligheden kom disse råd på et velvalgt tidspunkt – aldrig har det været vigtigere at tænke salg på en anden måde end netop nu.

Ved indgangen til 2021 er mange virksomheder så igen ude og skal erobre markedsandele i et marked præget ikke bare af forandringer, men også mindre investeringslystne kunder, længere beslutningsprocesser og øget konkurrence. 

Det får du

Tag med på dette webinar og bliv klædt på til kampen med inspiration, tips og konkrete værktøjer til, hvordan du kan professionalisere dit salg. Målet er, at arbejde mere strategisk og skabe bedre og anderledes kunderelationer, så det er fremtidssikret og ikke baseret på den måde man engang solgte på. Hør samtidig om IBA`s forskellige initiativer til at følge med udviklingen på salgsuddannelsesområdet.

Praktisk information

Hvornår: Fredag 5. februar kl. 9-10
Pris: Gratis 
Kontaktoplysninger: Erhvervsakademiet IBA, 72118290

TILMELD DIG HOS IBA

Webinaret udbydes af Erhvervsakademiet IBA , det vil derfor væres deres datapolitik, der er gældende ved din tilmelding. Vær opmærksom på at hvis du tilmelder dig webinaret via vores hjemmeside, kan IBA se at du kommer fra Business Danmarks hjemmeside, men ikke om du er medlem.