Sådan træner du dig til bedre salgsresultater

27. januar kl. 9.00-10.00  Virtuelt kursus

De fleste fodboldspillere træner to timer om dagen i perioder med kamp. Ronaldo træner det dobbelte.

I salgets verden træner halvdelen af de bedst præsterende salgsorganisationer løbende sælgerne i at nå deres mål. I de ringeste gør kun én procent det samme, dokumenterer forskningsprojekt Morgendagens Salg.

På dette virtuelle kursus får du svar på, hvordan din salgsorganisation kan skabe værdi med et miks af akademisk videreuddannelse og dagligdags træning af konkrete salgs- og ledelsesværktøjer.

Du får:

  • Svar på, hvordan du øger værdien for dig og virksomheden med praksisnær uddannelse og træning
  • Viden om, hvordan fleksibel og praksisnær uddannelse fungerer
  • Overblik over dine uddannelsesmuligheder og hvordan du gratis kan få 10.000 kr. til uddannelse

Målgruppe: Sælgere og salgsledere

Se med på Zoom torsdag 27. januar kl. 09.00-10.00

Webinaret er gratis og forbeholdt medlemmer. Er du ikke medlem, kan du også deltage mod at sige ja til at blive kontaktet uforpligtende af Business Danmark om fordelene ved et medlemskab.

tilmeld dig her

Kontaktperson: Janne Krogsbøll, marketingkonsulent, jkl@businessdanmark.dk

9 akademi- og diplomfag i salg og salgsledelse
Du kan tage ni akademi- og diplomfag i salg og salgsledelse, som henter inspiration fra forskningsprojekt Morgendagens Salg. Fagene kan tages på Copenhagen Business Academy, IBA Erhvervsakademi Kolding og UCN act2learn Erhverv Aalborg.

Dette virtuelle kursus laver vi i samarbejde med IBA Kolding. Det er åbent for alle, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Optagelsen deler vi på hjemmesiden senest 24 timer efter afholdelse. Vi bruger Zoom og dit navn vil i videoen kun fremgå i dialog med værterne.