Din guide til virtuelle kundemøder

18. februar kl. 09.00-9.45 Tilmeld dig gratis

Sådan optimerer du kundemøder på Teams og Zoom

Du og dine sælgere har garanteret i årevis kørt fysiske kundemøder med en sikker hånd på rattet. Men coronaens krav om fysisk afstand har flyttet mange møder ind i det virtuelle rum på Teams eller Zoom. Her kan man ikke blot overføre de hidtidige succesfulde salgsrutiner én til én. For når møderummet ændrer sig, forandrer forudsætninger for succes og virkemidler sig også.

I en verden med stigende krav er det vigtigere end nogensinde, at sælgere og salgsledere træffer bevidste værdiskabende valg og trimmer salgsprocessen. Det gælder især den oplagte udnyttelse af teknologi og teamsalg i den virtuelle kundedialog. Virtuelle kundemøder er derfor kommet for at blive.

På dette webinar gennemgår oplægsholder Jens Lassen - med inspiration fra bogen ”Morgendagens Salg & Salgsledelse” - hvilke metoder og kommunikationsværktøjer, som kan styrke din effektivitet og konkurrencekraft i det virtuelle møde.

Du får:

  • Listen med fordele og udfordringer ved virtuelle versus fysiske kundemøder
  • Overblik over salgsværktøjer og -metoder, som virker effektivt virtuelt
  • Tips til, hvordan du som leder understøtter den virtuelle transformation

Se med på Zoom torsdag 18. februar kl. 09.00-9.45

Webinaret er åbent for alle og lavet i samarbejde mellem DI Handel, IBA Kolding og Business Danmark. Efter webinaret får du præsentationen, information om Morgendagens Salg og en evalueringsmail.

Tilmeld dig gratis

Oplægsholder

Jens Lassen. Har mere end 35 års erfaring med salg og salgsledelse fra forskellige virksomheder og er MBA i international business. Han er i dag indehaver af konsulentvirksomheden Ekspansion, underviser, foredragsholder, bestyrelsesmedlem og forfatter - bl.a. medforfatter til bogen ”Morgendagens Salg & Salgsledelse”, som bygger på viden fra forskningsprojekt Morgendagens Salg.

Webinaret er en del af en række webinarer, der tager udgangspunkt i Morgendagens Salg, der er Danmarks største videnskabelige forskningsprojekt om salg og salgsledelse. Projektet er søsat af CBS, Dansk Industri Handel, Business Danmark og Customer Agency.

Kontaktperson: Janne Krogsbøll, marketingkonsulent, jkl@businessdanmark.dk, 33740237

Webinaret er åbent for alle, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Vi optager nogle gange webinaret og deler det med deltagerne, i så fald vil dit navn fremgå i chatten og i evt. dialog med værten. Webinaret afholdes via Zoom.