RETHINK CONSUMERS = RETHINK BUSINESSES

COVID-19 har forandret os – og det vil ændre din business

Martin Lindstrøm og hans team har brugt tusinder af timer på at forske i den ændrede forbrugeradfærd efter COVID-19. Noget der også giver bemærkelsesværdig forretningsmuligheder.

COVID-19 har med sin ødelæggende bølge påvirket forbrugerne i så dyb en grad, at det vil påvirke den menneskelige købsadfærd globalt set. Dette har skabt et helt nyt universalt sprog og en forventet ændring af forbrugsmønstrene. Martin Lindstrøm kalder det for "8th Entry point".

Nu deler Martin Lindstrøm denne nye tankevækkende indsigt i forbrugerens underbevidste sind og den dybe indflydelse, COVID-19 har haft på verden.

Martin Lindstrøm vil…

  • udfordre dine fordomme og hjælpe dig med at opdage din organisations nye formål
  • dele en praktiske guide til forandring i kølvandet på COVID-19
  • give indsigt i, hvilke virksomheder der kun lige har klaret sig, hvilke der har succes, og hvilke virksomheder der har fejlet - og hvad alle med succes har til fælles
  • vise hvordan du undgår at lade dine store ideer drukne i bl.a. frygt, politik, bureaukrati
  • dele værktøjer til at forberede din virksomhed til den næste bølge af forandring og (desværre) den næste krise

Business-guruen over dem alle

Martin Lindstrøm er flere gange gennem sin karriere blevet kaldt for en af verdens mest indflydelsesrige personer af både Time Magazine og Thinkers50.

Han er forfatter til adskillige bestsellers, og er fornyeligt udkommet med bogen "Buyology for a Coronavirus world". Han er blandt verdens mest bookede key-note foredragsholder inden for business og branding. Han er til dagligt CEO i Lindstrom Company med 40 ansatte, som er fordelt på kontorer i Sydney, Tokyo, Zürich, London og New York - herfra løser han udfordringer for nogle af verdens største brands som Disney, Pepsi, LEGO og Nestlé.

Tilmeld dig nu - begrænsede pladser

Praktiske oplysninger

Torsdag 7. oktober kl. 15.00-16.00
Webinaret afholdes på dansk, er gratis og forbeholdt medlemmer. Er du ikke medlem, kan du også deltage mod at sige ja til at blive kontaktet uforpligtende af Business Danmark om fordelene ved et medlemskab.
Kontaktperson: Janne Krogsbøll, marketingkonsulent, jkl@businessdanmark.dk

På webinaret deltager både medlemmer og ikke medlemmer, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Webinaret afholdes i Zoom, bliver optaget og kan genses bag medlemlogin efterfølgende.