Sådan overhaler du konkurrenterne indenom

15. juni kl. 15.00-16.00 TILMELD DIG nu

Få opskriften på, hvordan din virksomhed bliver branchens førende til disciplinen salg

Dine konkurrenter har ikke ligget stille under coronakrisen – og det gælder forhåbentlig heller ikke dig? Kundeservicesen har fået et nøk op. Det samme har det interne samarbejde og brugen af nye salgsteknologier, viser nye tal fra Danmarks største salgsforskningsprojekt, Morgendagens Salg.

Heldigvis for dig viser forskningen, at du langt fra behøver at gøre alting perfekt for at sprinte fra dine konkurrenter. Selv små forbedringer inden for salgets syv dyder er ofte nok til at overhale de fleste konkurrenter indenom.

Se med, når CBS-professor Mogens Bjerre – medforfatter til bogen ”Morgendagens Salg & Salgsledelse” – på dette webinar afslører, hvordan du får indsigt i dine konkurrenters styrker, vender det til din fordel og skridt for skridt styrker din virksomheds salg.

Du får:

  • En køreplan for, hvordan du laver en konkurrentanalysen
  • Værktøjer til, hvordan du som leder arbejder med salgets vigtigste dyder
  • Tips til, hvordan du får hele organisationen til at arbejde som en stor salgsmuskel

Se med på Zoom tirsdag 15. juni kl. 15.00-16.00

Det er gratis for medlemmer af Business Danmark og DI at deltage. Er du ikke det, kan du stadig deltage - det kræver bare, at du siger ja til uforpligtende at blive kontaktet af enten Business Danmark eller DI om et eventuelt medlemskab.

Tilmeld dig nu

 

Oplægsholder:

mogensbjerre.jpgMogens Bjerre har arbejdet med salg og salgsledelse siden han skrev sin ph.d.-afhandling om key account management. Siden er det blevet til adskillige bøger og artikler, herunder udviklingen af begrebet salgscenteret. Mogens var, sammen med Peter Aakjær Jensen, projektleder på Morgendagens Salg i samarbejde med DI Handel og Business Danmark. Mogens underviser og forsker på CBS, hvor han underviser på HD Salg og Marketing i strategi, salgsledelse og sales governance, og på MBA i marketing og forretningsudvikling.

Webinaret er en del af en række webinarer, der tager udgangspunkt i Morgendagens Salg, der er Danmarks største videnskabelige forskningsprojekt om salg og salgsledelse. Projektet er søsat af CBS, Dansk Industri Handel, Business Danmark og Customer Agency.

Kontaktperson: Janne Krogsbøll, marketingkonsulent, jkl@businessdanmark.dk, 33740237

Webinaret er åbent for alle, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Vi optager nogle gange webinaret og deler det med deltagerne, i så fald vil dit navn fremgå i chatten og i evt. dialog med værten. Webinaret afholdes via Zoom.