Masterclass i LinkedIn

Tilmeld dig masterclass i september   Tilmeld dig her 

”Grundig forberedelse og research på LinkedIn gør din telemarketing-indsats langt mere effektiv”

Tilmeld dig vores gratis masterclass-forløb på 3 online sessioner, hvor du bliver trænet i social selling med Jacob Elton, en af Danmarks førende social selling eksperter og medejer af LinkedInsider.

Livesessioner

Torsdag 14. september kl. 9-10
Sådan bliver du Sales Navigator Ninja
LinkedIn har aldrig formået at få deres brugere til at forstå værdien af dette fantastiske premium værktøj, fordi de fokuserer på features, i stedet for benefits. I denne livesession, kommer du til at forstå værdien der ligger i Sales Navigator – og hvordan professionel brug af værktøjet, kan spare dig for mængder af tid og hjælpe dig med at bygge bedre relationer til din målgruppe, før du begynder at ringe til dem.

Torsdag 21. september kl. 9-10
Løft dialogen fra LinkedIn over på telefonen
Vi er bygget til at møde mennesker i den virkelige verden – ikke på en skærm. Så på vejen til det fysiske møde, er det vigtigt at forstå psykologien bag brugen af LinkedIn til at få de potentielle kunder til at sige ja til dig, når du ringer til dem. I denne livesession, får du indsigt i hvordan du skal gøre det.

Torsdag 28. september kl. 9-10
Knæk koden til at lave indhold på LinkedIn
Den største årsag til at du ikke er kommet i gang med indhold endnu, er fordi du er bange for at blive gjort til grin… Den gode nyhed, er, at hvis du aldrig har delt noget tidligere, eller er dårlig til det – så får du hjælp af algoritmen til at ingen ser de første par delinger du begynder at lave, så bare kom i gang! I denne livesession, får du indsigt i nogle konkrete værktøjer til hvordan du kommer i gang – og forstå forskellen på hvad algoritmen vil have og hvad menneskerne vil se.

Praktiske informationer

Arbejder du med social selling er du i målgruppen. Denne masterclass er gratis og kun for vores medlemmer.

Masterclassen foregår online i Zoom - den bliver ikke optaget.

Diplom: Kun hvis du set alle tre livesessioner, er det muligt at få diplom og styrke dit cv. Se vores FAQ, hvis du har spørgsmål.

Kontaktperson: Janne Krogsbøll, marketingkonsulent, marketing@businessdanmark.dk

Tilmeld dig masterclassen