Martin Thorborg: Udlev din passion og få succes

19. september kl. 9-10 Tilmeld dig webinaret

Dette er foredraget, Martin Thorborg ville ønske, han havde holdt for sig selv, før hans erhvervskarriere tog fart. Hør om alt det, han gerne ville have vidst om, at undgå de forkerte relationer, at være mindre bange for fremtiden, at tro mere på sig selv, at være bedre til at sætte mål og mange andre ting, der ville have gjort hans liv så meget bedre. 

Har du en drøm, men mangler en gedigen saltvandsindsprøjtning inspiration og motivation - så er det Martin Thorborg, du skal lytte til. Han har om nogen gjort sig erfaringer, godt på ondt og dem deler han med dig - råt for usødet og med en god portion humor.

Målgruppe: For dig i salg og marketing, der er ambitiøs, og som gerne vil udvikle dig og have mere succes privat og professionelt.

Om Martin Thorborg

Martin blev i 1995 kendt for at være medstifter af Jubii, og herefter tog det fart med hans iværksætterieventyr. Han er i dag virksomhedsleder i Visma Dinero, foredragsholder og forfatter hvor nyeste titel er "Fra led til leder".  Og så på siden arbejder han med Amino, Saxis, GoLearn, nBoard, Capino, Amalo og hans to Bornsholmske hoteller. 

Praktiske oplysninger

Mandag 19. september kl. 9-10

tilmeld dig her

Webinaret er gratis og forbeholdt medlemmer. Er du ikke medlem, kan du også deltage mod at sige ja til at blive kontaktet uforpligtende af Business Danmark om fordelene ved et medlemskab.

Kontaktperson: Janne Krogsbøll, marketingkonsulent, jkl@businessdanmark.dk

På webinaret deltager både medlemmer og ikke medlemmer, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Webinaret afholdes i Zoom, vil blive optaget og delt på hjemmesiden efterfølgende.