Lær at sælge med LinkedIn

16. maj kl. 09.00-10.15 Lukket 

Hader du kold kanvas?

Så er der gode nyheder: Der er en meget mere effektiv metode, som ikke en gang gør ondt. Du skal høre om Social Selling på LinkedIn.
I Danmark er der 2 millioner mennesker på LinkedIn. Tænk hvis du kunne lave forretninger med dem alle sammen. Det kan du, og det er ikke svært at lære.

På de sociale medier er den klassiske ’sælge-Helge-på-brede-fælge’ type røget fuldkommen ud af loopet. I hans sted er kommet specialisten; personen der virkelig ved noget om sit produkt eller ydelse, og som tilbyder noget ægte værdifuldt.
Indlægsholderen er Jacob Elton fra linkedinsider.dk.

Her er dit udbytte af webinaret:

  • Du får konkrete værktøjer, som du kan bruge med det samme
  • Svar på, hvordan du skaffer nye kunder via LinkedIn
  • En personlig handlingsplan, som kan få dig i gang
  • Scripts du kan bruge, når du skal henvende dig til nye kunder
  • Og mange små fif og tricks

Praktiske oplysninger

Mandag 16. maj kl. 09.00-10.15.

Normalt er vores webinarer forbeholdt medlemmer, men du kan deltage gratis mod at vi får lov til at kontakte dig uforpligtende med info om fordelene ved et medlemskab af Business Danmark.

LinkedInsider er nøje udvalgt uddannelsespartner hos Business Danmark - siger du ja tak til opkald ved tilmelding, ringer de dig op i dagene efter webinaret og fortæller om kurserne og den gode medlemsrabat du får.

Du ser webinaret på din PC, Mac, Tablet eller SmartPhone.
Kontaktperson: Janne Krogsbøll, marketingkonsulent, jkl@businessdanmark.dk


På webinaret deltager både medlemmer og ikke medlemmer, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Webinaret afholdes i Zoom og vil blive optaget. Efter webinaret vil videoen kunne fås ved at rette henvendelse til LinkedInsider - kun deltagere kan gense videoen.