Lær at sælge med telefonen - uden at pisse folk af

Hader du kold kanvas?

Er det fordi du frygter det, eller fordi du ikke har modtaget træning nok i emnet? I denne online seance, lærer du grundstenene i hvordan du kan skabe den gode samtale, med fokus på at skabe en relation, og blive opfattet som et menneske - ikke en irriterende telefonsælger! 

Alt salg, handler om relationer!

Salg har på mange måder, fået et dårlig ry, fordi der findes så mange sælgere der ikke kan forstå at det handler om personen i den anden ende…ikke det produkt der ringes op for at blive solgt!

Telesælgeren ringer og vil sælge dig noget...som du ikke har behov for...og vedkommende taler til dig som om I er venner, og har et "godt tilbud"! Det er ham vi alle frygter, og når vi selv skal gøre det, så er det ham vi tænker på først…og så ved vi godt hvad der sker.

Det vi tænker på, bliver vi til

Lad denne time sammen med Jannich Rindom, fra LinkedInsider, ændre din forståelse af hvad der skal til for at få din målgruppe i tale på telefonen – uanset om de kender dig eller ej.

Det ikke er umuligt at blive opfattet som en god sælger, hvis du blot lærer at bruge de rigtige værktøjer, og få en forståelse af de mentale obstruktioner der findes, inden du skal til at ringe ud for at "sælge noget til nogle"...og vigtigst af alt, hvordan du får dem afkodet - så du kan få succes med telefonen til salg! 

Du vil blive inspireret. Du vil få nogle ”a-ha” oplevelser. Du vil få nogle grin (håber vi). Du vil få en konkret model for at ringe ud i fremtiden, med fokus på at skabe relationen. Gå ikke glip af denne stærke og meget relevante online seance. Tilmeld dig i dag, så er din plads sikret!

Praktiske oplysninger

Onsdag 28. oktober kl. 9-10 - arrangementet er gratis og forbeholdt medlemmer.

Kontaktperson: Janne Krogsbøll, marketingkonsulent, jkl@businessdanmark.dk, 33740237

udsolgt

 - Snart kommer vi med en ny dato, for at imødekomme den store efterspørgelse.

Når du deltager på webinaret, skal vi gøre opmærksomhed på at andre kan læse dit navn i chatten og udlede at du er medlem i Business Danmark fagforening. Vi optager nogle gange webinaret og deler det på hjemmesiden, i så fald vil dit navn fremgå i chatten og i evt. dialog med værten.