Kunsten at øge din hitrate og arbejdsglæde

5. maj kl. 9.00-10.00  Virtuelt kursus

Dette virtuelle kursus er en smagsprøve på akademifaget Salg og salgspsykologi.

Omsætningsmål og dækningsbidrag er målestokken for mange medarbejderes succes. I en hektisk hverdag slår man meget nemt autopiloten til og løber lidt hurtigere, når der er langt i mål.

Alternativet er at se på, om vi i stedet kunne gøre tingene lidt bedre, lidt mere effektivt og i sidste ende gøre hverdagen lidt sjovere. For eksempel analyserer 6 ud af 7 sælger, hvad der virker i deres salg, så de nemt og effektivt kan gentage succesen, viser forskningsprojekt Morgendagens Salg.

Vil du gerne øge din personlige salgseffektivitet? Så se med på dette virtuelle kursus, som kan være med til at forbedre din hitrate og glæden ved dit arbejde.

Du får:

  • Værktøjer til at prioritere og opstille mål
  • Værktøjer til at holde styr på alle elementer i salgsprocessen
  • Inspiration til selvledelse og hvordan du holder gejsten

Målgruppe: Sælgere og salgsledere

Smagsprøve på akademifag

Dette virtuelle kursus er en smagsprøve på den viden fra akademifaget Salg og salgspsykologi, som du kan tage i Kolding, København og Aalborg – oveni købet med støtte fra omstillingsfonden. Det får du flere detaljer om på dette virtuelle kursus.

Se med på Zoom torsdag 5. maj kl. 9.00-10.00

tilmeld dig her

Webinaret er gratis og forbeholdt medlemmer. Er du ikke medlem, kan du også deltage mod at sige ja til at blive kontaktet uforpligtende af Business Danmark om fordelene ved et medlemskab.

Kontaktperson: Janne Krogsbøll, marketingkonsulent, jkl@businessdanmark.dk

Dette virtuelle kursus laver vi i samarbejde med IBA Kolding. Det er åbent for alle, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Optagelsen deler vi på hjemmesiden senest 24 timer efter afholdelse. Vi bruger Zoom og dit navn vil i videoen kun fremgå i dialog med værterne.