Styrk B2B-kunderejsen og sælg mere

Gratis webinar: 45 minutters inspiration til, hvordan du kan analysere og redesigne kunderejsen.

Salg og loyale kunder har aldrig været vigtigere. Kom godt i gang på den anden side af krisen med dette webinar, som stiller skarpt på værdien af kundeorientering. Det sker med afsæt en markedsledende B2B-casevirksomhed og forskningsprojektet Morgendagens Salg.

Du får et framework, som konkret kan hjælpe dig med at kortlægge kunderejsen og udleve den i hverdagen, så kunder tydeligt kan se og værdsætte forskellen mellem din virksomhed og jeres største konkurrenter.

Du får:

  • Et framework til at kortlægge de vigtigste kunderejser i din virksomhed
  • Eksempler på hvordan andre B2B-virksomheder arbejder med kundeorientering
  • Ideer til hvordan du udvikler og redesigner kunderejsen

Webinaret er for medlemmer og er gratis.

tilmeld dig webinaret
Fredag 29. maj kl. 14.00 - 14.45.

Du ser webinaret på din PC, Mac, Tablet eller SmartPhone.

Du kan efter webinaret aftale en særskilt virksomhedspræsentation, hvis du vil dele budskaberne med kolleger eller ledere i din virksomhed.

Webinaret gennemføres i samarbejde med Peter A. Jensen fra Customer Agency der hjælper markedsledende B2B-virksomheder i Europa med at skabe vækst ved at differentiere sig på tydelig værdiskabelse. Peter er medstifter af Customer Agency og han har arbejdet med kundeloyalitet og kundeoplevelser de sidste 20 år. Derudover har Peter bidraget til forskning om kundeorientering og salgsudvikling i B2B virksomheder: www.customeragency.eu