Afkod dine kunders købssignaler

Vidste du, at størstedelen af kommunikation er nonverbal?

Og at et førstehåndsindtryk skabes på under 7 sekunder?

I disse tider, hvor det ellers vigtige håndtryk ikke kan lade sig gøre, er det ekstra vigtigt at kunne skabe et godt førstehåndsindtryk på andre måder. Med udgangspunkt i Jesper Bergstrøms enorme viden og passion for nonverbal kommunikation, får du på dette webinar praktisk indsigt i, hvordan du på et splitsekund kan fremhæve dine bedste egenskaber og efterlade et fantastisk førstehåndsindtryk, som brænder sig fast.

Du får:

  • Tips til at afkode kundens købssignaler, både ved online og alm. møder
  • Teknikker til at skabe ægte og frugtbare kunderelationer
  • Metoder til at øge kundernes købelyst

Jesper Bergstrøm er Danmarks førende kropssprogsekspert

Jesper Bergstrøm er uddannet i USA af verdens førende kropssprogseksperter, der også træner FBI og CIA. Han har specialiseret sig i at hjælpe sælgere, ledere og rådgivere til at få større gennemslagskraft i sociale situationer som kundemøder, networking og præsentationer.
Det sidste kvarter af webinaret er der mulighed for at stille spørgsmål.

Tilmeld dig nu - begrænsede pladser

Praktiske oplysninger

Torsdag 19. august kl. 10.00-11.15
Webinaret er gratis og forbeholdt medlemmer. Er du ikke medlem, kan du også deltage mod at sige ja til at blive kontaktet uforpligtende af Business Danmark om fordelene ved et medlemskab.
Kontaktperson: Janne Krogsbøll, marketingkonsulent, jkl@businessdanmark.dk

På webinaret deltager både medlemmer og ikke medlemmer, derfor kan man ikke entydigt vide om du er medlem i Business Danmark fagforening. Webinaret afholdes i Zoom, bliver optaget og kan genses bag medlemlogin efterfølgende.