Hvorfor kommer ordrene i webshoppen ikke af sig selv?

I har gjort det nødvendige forarbejde, lagt en strategi for jeres e-commerce, fået kodet webshoppen og knoklet med at forfatte en masse godt indhold om jer og jeres produkter. I er endelig klar til at lancere den nye webshop.

I trykker på knappen, går i luften, og alle sidder forventningsfulde og stirrer på skærmen, mens I venter på, at ordrene begynder at vælte ind. 

På dette webinar kan du høre om nogle af de almindelige udfordringer, der opstår, når man har åbnet en ny webshop. Og så får du selvfølgelig gode råd til, hvor du skal sætte ind for at få gang i salget på webshoppen og skabe den online forretning, I alle drømte om.

Business Danmarks samarbejdspartner Erhvervsakademiet IBA er vært på webinaret og deltagelse er gratis. Vært er Line Juhl Madsen, der har arbejdet med e-commerce siden 2010, og i dag er underviser i blandt andet e-handelsfagene på IBAs efter- og videreuddannelser. 

Praktiske oplysninger

Torsdag 30. september kl. 10-11.

Kontaktperson: Andreas Bach-Laursen, Lektor hos IBA, abla@iba.dk

TILMELD DIG HOS IBA

Webinaret udbydes af Erhvervsakademiet IBA , det vil derfor væres deres datapolitik, der er gældende ved din tilmelding. Vær opmærksom på at hvis du tilmelder dig webinaret via vores hjemmeside, kan IBA se at du kommer fra Business Danmarks hjemmeside, men ikke om du er medlem.